Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Nikos Sculpture for Men edt 100ml

Rek. butikspris: 460 SEK

Vårt pris: 349 SEK

Antal:
 • Tillverkare: Nikos
 • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Apelsinblom Apelsinblom Citron Citron Tonkaböna Tonkaböna Benzoin Benzoin Bergamott Bergamott Bärnsten Bärnsten Mandarin Mandarin Jasmin Jasmin Liljekonvalj Liljekonvalj Geranium Geranium Cederträ Cederträ Rose Rose

Nikos Sculpture for Men edt 100ml

Nikos Sculpture for Men eau de toilette 100ml är en doft som tar dig på en resa av maskulinitet och självsäkerhet. Med en unik blandning av friska och kryddiga noter, kommer du att känna dig oemotståndlig och självsäker hela dagen. Den distinkta doften är perfekt för män som vill utstråla självsäkerhet och stil. Nikos Sculpture for Men eau de toilette 100ml är ett måste för varje modern man som vill ha en doft som sticker ut från mängden

Nikos Sculpture for Men Eau de Toilette 100 ml är en doft som lanserades år 1995 av modehuset Nikos. Denna doft är skapad för den moderna mannen som önskar att uttrycka sin maskulinitet genom en sensuell och förförisk doft. Doften har en medelhavsinspirerad känsla, vilket ger den en unik karaktär.

Doftnoter

Nikos Sculpture for Men Eau de Toilette 100 ml har ljusa och fräscha toppnoter av bergamott, citron, mandarin och apelsin. Hjärtnoterna består av ceder, tonkaböna, ambra och benzoin. Basnoterna innehåller inslag av mysk och sandelträ.

Parfymör

Skaparen bakom denna doft är parfymören Franck Olivier.

Tillfällen att använda

Denna doft passar perfekt för både dag- och kvällstid, men framför allt för speciella tillfällen då man vill känna sig extra attraktiv och självsäker.

Säsong att använda

Eftersom Nikos Sculpture for Men Eau de Toilette 100 ml har fräscha toppnoter passar den bäst för användning under varmare säsonger såsom vår- eller sommarmånaderna.

Fördelar med produkten

 • Unik medelhavsinspirerad doft
 • Perfekt för speciella tillfällen
 • Lätt att applicera
 • Hållbarhet på huden
 • Bra presentval till någon speciell i ditt liv.

Vem passar produkten?

Nikos Sculpture for Men Eau de Toilette 100 ml passar perfekt för den moderna mannen som vill ha en sensuell och förförisk doft. Detta är också ett bra val för personer som gillar medelhavsinspirerade dofter.

Awards / Accolades (Om det finns)

No awards or accolades have been received by Nikos Sculpture for Men Eau de Toilette 100 ml.

Certifications (Om det finns)

No certifications have been received by Nikos Sculpture for Men Eau de Toilette 100 ml.

Användning av produkten:

 1. Rengör huden innan applicering.
 2. Spraya från ungefär fem inches bort på puls punkter på halsen eller handlederna eller baksidan av öronen.
 3. För bästa hållbarhet undvik viktiga områden såsom armveck eller nacke .

Olika scenarioum:

 • Arbetsdagar: Applicera några sprayer på morgonen innan du går till jobbet så att du kan känna dig självsäker hela dagen lång.
 • Kvällsdejt: Använd denna parfym innan du går ut på kvällsdejt med din partner eller potentiella partner - det kommer lämna ett starkt intryck!

Området omkring varumärke:

Nikos är ett grekiskt modehus som grundades år 1984 av designerduon Nikos Apostolopoulos och Karl-Heinz Schmitz. Modehuset har alltid varit känt för sina innovativa designkoncept samt dess högkvalitativa materialval i kombination med klassiska snitt. Förutom kläder gör Nikos också accessoarer samt parfymer som speglar deras ikoniska stil. Nikos Sculpture for Men Eau de Toilette 100 ml är en del av deras sortiment parfymer där fokus ligger på att skapa unika dofter inspirerade från Medelhavet. Med över trettio års erfarenhet inom modeindustrin levererar Nikos alltid högkvalitativa produkter samtidigt som man bibehåller sin unika identitet
Recensioner (6)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också