Under sommaren har vi begränsad kundtjänst. Vi hänvisar till kontakt via mejl så svarar vi så fort vi kan. Trevlig sommar!

 

Fri Frakt från 700kr

 

1-2 vardagar leverans

 

100 000+ nöjda kunder

Nina Ricci L'air du Temps edt 30ml

Rek. butikspris: 405 SEK

Vårt pris: 389 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Nina Ricci
  • I lager: 10+ 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Andra alternativ / Köp till
Video
Doftnoter

Nejlika Nejlika Kryddnejlika Kryddnejlika Kryddiga noter Kryddiga noter Gardenia Gardenia Jasmin Jasmin Iris Iris Rose Rose Ekmossa Ekmossa Ylang-Ylang Ylang-Ylang Mysk Mysk Violet Violet Irisrot Irisrot Neroli Neroli Sandelträ Sandelträ Brasilianskt rosenträ Brasilianskt rosenträ Rosmarin Rosmarin Persika Persika Bergamott Bergamott Benzoin Benzoin Bärnsten Bärnsten Vetiver Vetiver Orchid Orchid Cederträ Cederträ

Nina Ricci L'air du Temps edt 30ml

Tidlösa doften L'Air du tempsby Nina Ricci som förde en berömmelse till Ricci huset blev och förblir tills idag en av de största doft skapelserna. L'Air du Temps skapades på grund av den stora passionen för Nina Ricci's son Robert för dofter och konsten att en Mäster-parfymör Francis Fabron. Doften lanserades efter andra VÄRLDSKRIGET, 1948, och duvan på toppen är en symbol för fred.

Blommig-kryddig anteckningen av nejlikan ligger i centrum av dess sammansättning. Bergamott och rosenträ stödja utvecklingen av nejlika temat, raffinerad med noter av ros och jasmin. Viol och iris ge en pudrig nyans och skapa en harmoni med woodsy noter av cederträ och sandal, medan sensuell mysk och amber lägga den slutliga feminina accord till sammansättningen.

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x