Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Prada L'Homme edt 50 ml

Vårt pris: 769 SEK

  • Tillverkare: Prada
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Video
Doftnoter

Iris Iris Neroli Neroli Bärnsten Bärnsten Violet Violet Geranium Geranium Cederträ Cederträ Patchouli Patchouli Peppar Peppar Kardemumma Kardemumma Sandelträ Sandelträ Mate Mate Morotsfrön Morotsfrön

Prada L'Homme edt 50 ml

Prada L'Homme eau de toilette 50 ml är en doft som är lika sofistikerad som den moderna gentlemannen. Med en blandning av kryddiga noter och träiga toner skapar denna doft en förförisk och elegant aura runt dig. Dess unika egenskaper ger dig en långvarig och intensiv doft som passar för alla tillfällen. Upplev själv hur denna doft kan förhöja din personliga stil och utstrålning

Prada L'Homme - En sofistikerad doft för den moderna mannen

Prada L'Homme är en doft för män från det välkända italienska märket Prada som lanserades år 2016. Det här är en doft som utstrålar självsäkerhet, elegans och stil.

Doft

Prada L'Homme öppnar upp med en kombination av Neroli och Peppar i toppnoterna. Därefter avslöjas hjärtnoterna, som inkluderar Iris, Bärnsten, Violet och Geranium. Doftens basnoter består av Patchouli och Cederträ. Det här är en mycket pulvrig doft med inslag av trä, jordiga toner samt varma kryddor och blommor. En underbar doft av viol ger ett friskt intryck medan bärnstensdoften ger en mjuk touch till helheten.

Parfymören/nosen bakom

Denna doft skapades genom samarbetet mellan Daniela Andrier och Miuccia Prada för att skapa en modern klassiker för den moderna mannen.

Dag eller natt?

Parfymen passar bäst för dagtid under våren och sommaren men fungerar lika bra på natten och under de andra årstiderna.

Sommar eller vinter?

Den här parfymen passar utmärkt på sommaren när solen skiner men fungerar också perfekt på vintern när man vill ha något varmare att bära.

Fördelarna med Prada L'Homme eau de toilette 50 ml

  • Hög styrka - Doften håller upp till 8 timmar vilket gör den idealisk för långa dagar eller kvällsevenemang.
  • Blandning av pulvriga toner - Denna unika blandning av träiga, jordiga toner samt varma kryddor och blommor ger en sofistikerad karaktär som passar den moderna mannen perfekt.
  • Klassisk men ändå modern - Prada är känt för sin tidlösa elegans, men denna doft har även inslag av modernitet vilket gör den idealisk för unga män såväl som äldre generationer.

Användning

Användningen är mycket lätt då man endast behöver spraya lite på huden eller kläderna. För bästa resultat applicera parfymen efter duschen på områden såsom handlederna, nacken eller bakom öronen där huden är tunnare vilket gör att parfymen sprider sig bättre. För extra effekt kan man applicera lite parfym över kläderna också.

Målgrupp

Denna produkt är idealisk för alla män oavsett ålder eller personlighetstyp. Den pulvriga blandningen ger parfymen dess tidlösa elegans samtidigt som det moderna inslaget gör den attraktiv även bland yngre generationer.

Omröstningar/certifikat:

Tyvärr har denna produkt inte vunnit några priser än eller erhållit några certifikat.

Lite om Prada

Prada grundades 1913 i Milano, Italien av Mario Prada. Företaget började sin verksamhet genom att sälja läderväskor till högre samhällsklasser men har sedan dess expanderat till att bli ett globalt modehus känt för sin innovativa design och kvalitetshantverk. Sedan starten har företaget varit familjeägt i tre generationer och fortsätter att vara ett ledande namn inom mode- och lyxindustrin idag.

Recensioner (7)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också