Snart är det alla hjärtans dag, en perfekt dag att dofta extra gott själv, men också en dag att ge presenter till sin älskling på. Är du själv kille, då är här listan på parfymer du själv kan bära med stolthet och klass denna dag. Eller är ditt hjärta en kille? Då har du här riktigt bra parfymer att ge bort i present!

Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme

Detta är en kryddig klassiker, kardemumman sticker ut här. Den är fräsch men ändå söt. La Nuit betyder kväll, alltså passar denna väldigt bra på kvällen, speciellt under våren och sommaren. Detta är även en väldigt bra dejtparfym.

Giorgio Armani Stronger With You

En söt nykomling som man helt enkelt inte kan gå fel med. Detta är det säkraste valet på listan, ingen ogillar denna. Vanilj, kardemumma och kastanj sticker ut här.

Dior Homme Intense

Ännu en klassiker, detta är en söt iris doft, denna passar den mer seriösa personen som även har en lekfull sida av sig. Denna luktar väldigt gott när man känner den från avstånd.

Armani Code Profumo

Kanel och tonka sticker ut i denna. Detta är en söt parfym som alla kan använda, passar kvällen väldigt bra. Väldigt säkert val. Denna samt Stronger with You är för den som vill vara säker på att alla kommer gilla hur man doftar.

Jean Paul Gualtier Ultra Male

Utan tvekan den sötaste parfymen på denna listan, den är väldigt stark. Denna passar unga män eller män som vill känna sig unga. Vanilj och päron sticker ut här, päron kommer inte upp ofta i parfymer vilket gör denna unik. Denna har potential till att ge bäst komplimanger av alla dessa parfymer.