Snart är det alla hjärtans dag, en perfekt dag att dofta extra gott själv, men också en dag att ge presenter till sin älskling på. Är du själv tjej, då är här listan på parfymer du själv kan bära denna dag. Eller är ditt hjärta en tjej? Då har du här riktigt bra parfymer att ge bort i present!

Juicy Couture Viva La Juicy

En söt klassiker som man helt enkelt inte kan gå fel med. Detta är det säkraste valet på listan, ingen ogillar denna. Vanilj, karamell och mandarin sticker ut här. Passar kvällen när det blir lite kyligare.

Montale Vanilla Extasy

En vaniljbomb med en aprikos not. Väldigt fin vanilj parfym som är väldigt söt, passar kyligare väder eller alternativt sommarkvällar. Sexig parfym som ger wow reaktioner.

Carolina Herrera Good Girl

Det är en sexig parfym som är relativt säker, alltså kommer de flesta gilla den men kanske inte älska den. Väldigt många olika noter i denna, men den går åt det söta hållet.

Guerlain Mon Guerlain edt 50mlGuerlain Mon Guerlain

Vanilj och Lavender sticker ut här. Lavender brukar inte förekomma i kvinnliga dofter. Modern och elegant doft som passar kvinnor som är 30+. 

Hugo Boss The Scent Private Accord For Women

Väldigt sexig parfym som luktar mandarin, doppad i varm choklad. Denna har potential till att ge bäst komplimanger av alla dessa, lite mer vågad men det är vad som krävs för att få wow reaktioner som vissa andra säkra parfymer inte kan ge.