Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Pureology Hydrate Shampoo 250ml

Vårt pris: 349 SEK

  • Tillverkare: Pureology
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Pureology Hydrate Shampoo 250ml

Pureology Hydrate Shampoo 250ml är det ultimata valet för dig som vill ha ett fantastiskt glänsande och återfuktat hår. Denna lyxiga formula är speciellt utformad för att rengöra och återfukta håret på djupet samtidigt som den skyddar din hårfärg. Med en unik blandning av naturliga ingredienser och avancerad teknologi, ger denna shampoo dig en silkeslen känsla och en hälsosam glans som varar hela dagen. Upplev den ultimata hårvården med Pureology Hydrate Shampoo 250ml

Pureology Hydrate Shampoo 250ml - För torrt och färgbehandlat hår

Pureology Hydrate Shampoo 250ml är ett fantastiskt schampo som är speciellt utformat för att ge djupgående fukt och näring till torrt och färgbehandlat hår. Detta lyxiga schampo innehåller en unik blandning av salvia, grönt te och jojobaolja som ger håret en intensiv återfuktning samtidigt som det rengör skonsamt. Produkten lämnar håret mjukt, friskt och livfullt.

Fördelar

Ett av de största fördelarna med Pureology Hydrate Shampoo 250ml är dess förmåga att ge håret den nödvändiga fukten det behöver. Färgbehandlat hår kan ofta bli torrt och skört efter behandlingen, men detta schampo hjälper till att återställa hårets naturliga glans och mjukhet. Dessutom skyddar UV-filter, vitamin E och solrosfröextrakt mot miljöskador samtidigt som de bevarar färgen på håret.

Unika egenskaper

En av de mest unika egenskaperna hos Pureology Hydrate Shampoo 250ml är dess doft. Schampot har en underbar doft av patchouli, bergamott och lavendel vilket gör att det känns som att man är på spa varje gång man använder det. Dessutom innehåller produkten inga sulfater eller parabener vilket gör den till ett hälsosammare alternativ för ditt hår.

Popularitet

Pureology Hydrate Shampoo 250ml har blivit mycket populär tack vare dess unika förmåga att ge djup återfuktning till torrt och skadat hår samtidigt som den bevarar färgen på håret. Många kvinnor med färgbehandlat hår letar efter ett schampo som inte bara rengör utan också vårdar deras hår ordentligt, och Pureology Hydrate Shampoo 250ml uppfyller alla dessa krav.

Målgrupp

Pureology Hydrate Shampoo 250ml passar perfekt för kvinnor i alla åldrar med färgbehandlat eller torrt hår. Produkten ger extra vård till dessa typer av hår utan att torka ut dem ytterligare vilket gör den idealisk för personer som vill ha ett hälsosammare alternativ till andra vanliga schampon.

Användning

  1. Fukta håret ordentligt med vatten.
  2. Ta en liten mängd Pureology Hydrate Shampoo 250 ml i handflatan.
  3. Massera schampot varsamt in i hårbotten tills det löddrar upp ordentligt.
  4. Sprid ut resten av produkten jämnt över längderna på håret.
  5. Skölj ur noggrant med varmt vatten.

Märke

Pureology är känt för sina högkvalitativa produkter för skadat eller kemiskt behandlat hår. Märket grundades år 2001 i Kalifornien med målet att skapa en produktlinje för personer med känsligt eller skadat hår utan onödiga kemikalier eller sulfater.

Genom åren har Pureology blivit känt över hela världen för sina innovativa produkter som ger både omedelbar lindring från torrhet samt långsiktig vård mot framtida skador på håret. De fortsätter att arbeta mot sin vision om en bättre, renare produktlinje för alla typer av hårtyper och hudtyper.

Recensioner (1)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också