Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Pureology Perfect 4 Platinum Conditioner 250ml

Vårt pris: 349 SEK

 • Tillverkare: Pureology
 • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Pureology Perfect 4 Platinum Conditioner 250ml

Med Pureology Perfect 4 Platinum Conditioner 250ml kan du njuta av ett lyxigt och närande balsam som ger ditt hår en strålande glans och en oöverträffad mjukhet. Detta fantastiska balsam är speciellt utformat för att skydda, reparera och stärka skadat hår samtidigt som det bevarar färgen. Med sin unika formula innehållande naturliga ingredienser som kamomill, aloe vera och jojobaolja, ger denna produkt ditt hår en fantastisk känsla av friskhet och vitalitet. Ge ditt hår den omsorg det förtjänar med Pureology Perfect 4 Platinum Conditioner 250ml!

Pureology Perfect 4 Platinum Conditioner är en produkt som ger näring och styrka till blont och färgbehandlat hår. Detta färgskyddande balsam innehåller Keravis och Pureologys AntiFade Complex, vilket stärker, skyddar samt verkar färgbevarande. Doften av päron, pion och vanilj gör att håret doftar fantastiskt efter användning.

Produktbeskrivning

Denna produkt från Pureology ger näring och styrka till blont och färgbehandlat hår. Med hjälp av Keravis och Pureologys AntiFade Complex reparerar den skadat hår samtidigt som den förbättrar dess glans och styrka. Detta färgskyddande balsam är perfekt för dig som vill bevara din blonda hårfärg länge utan att behöva gå till frisören för behandlingar.

Fördelar

 • Ger näring till blont och färgbehandlat hår
 • Reparerar skadat hår
 • Förbättrar hårets glans och styrka
 • Färgskyddande
 • Doftar fantastiskt av päron, pion och vanilj
 • Innehåller Keravis och Pureologys AntiFade Complex som stärker, skyddar samt verkar färgbevarande.

Egenskaper

 • Innehåll: 250 ml
 • Färgskyddande balsam för blont och färgbehandlat hår
 • Innehåller Keravis och Pureologys AntiFade Complex som stärker, skyddar samt verkar färgbefrämjande.
 • Doftar fantastiskt av päron, pion och vanilj.

Den här produkten passar utmärkt för personer med blont eller färgbetongat hår som vill behålla sin hårfärg så länge som möjligt. Denna produkt är särskilt populär på grund av dess unika egenskaper - den ger näring åt håret samtidigt som den verkar förbättrande på dess glans och styrka. Produkten är också känd för att dofta fantastiskt efter användning.

Användning av produkten:

 1. Tvätta ditt hår med schampo.
 2. Applicera en liten mängd balsam i handflatan (storleken beror på längden på ditt hår).
 3. Distribuera jämnt i ditt våta hår från rot till topp.The product was first released in 2008.
 4. Låt verka i 1-2 minuter..
 5. Skölj noga med vatten tills all produkt har tvättats bort från ditt hår .
 6. Kamma sedan igenom ditt hår försiktigt tills det är torrt.. . Du kan använda Pureology Perfect 4 Platinum Conditioner varje dag eller när du tvättat ditt hår vid behov. Produkten fungerar lika bra oavsett om du har kort eller långt hår.

  Omdömen & Priser:

  Pureology Perfect 4 Platinum Conditioner har vunnit flera priser under åren tack vare sin höga kvalitet.

  Pureology grundades år 2001 i Irvine, Kalifornien av Jim Markham. Märket var ett av de första professionella varumärkena som dedikerade sig helt åt att skapa produkter med en hög grad av naturliga ingredienser. Pureologys produkter är fria från sulfater, parabener, mineraloljor samt animaliska ingredienser.

  Sammantaget är Pureology Perfect 4 Platinum Conditioner en utmärkt produkt för alla med blond eller färgbetongat hår. Den ger näring åt håret samtidigt som den minimerar risken för att din hårfärg kommer att blekna över tid. Dessutom luktar det otroligt gott!

Recensioner (2)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också