Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Pureology Pure Volume Shampoo 250ml

Vårt pris: 219 SEK

  • Tillverkare: Pureology
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Pureology Pure Volume Shampoo 250ml

Pureology Pure Volume Shampoo 250ml är den ultimata lösningen för dig som vill ha ett fylligare och mer volymrikt hår. Denna unika produkt innehåller en sammansättning av naturliga ingredienser som stärker och skyddar ditt hår samtidigt som det ger en otrolig volym. Med en mild formula som inte torkar ut håret, passar denna schampo alla hårtyper och ger en fräsch och hälsosam känsla. Ge ditt hår den omsorg det förtjänar med Pureology Pure Volume Shampoo 250ml

Pureology Pure Volume Shampoo 250ml

Pureology Pure Volume Shampoo 250ml är en fantastisk produkt som ger nytt liv till platt och tunt hår. Det är ett näringsrikt och volymgivande schampo som återställer och stärker håret samtidigt som det rengör effektivt. Med ingredienser som veteprotein och eukalyptus ger det fukt, fyllighet och skapar struktur i ditt hår.

Doft

En av de bästa sakerna med Pureology Pure Volume Shampoo 250ml är doften. Den doftar friskt av rosa grapefrukt, ros och cederträ. Doften sprider sig snabbt i badrummet vilket gör att hela rummet luktar fräscht.

Storlek

Pureology Pure Volume Shampoo 250ml kommer i en praktisk storlek på 250 ml vilket räcker länge även om du tvättar håret ofta. Det gör också flaskan lätt att ta med på resor eller till gymmet.

Fördelarna med Pureology Pure Volume Shampoo 250ml

Denna produkt har många fördelar för ditt hår. Först och främst ger den volym till håret utan att torka ut det, vilket är en vanlig biverkning med andra schampon som lovar volym. Ingredienserna i detta schampo ger näring till håret samtidigt som de rengör det effektivt från smuts och olja.

Pureology Pure Volume Shampoo 250ml innehåller också UV-skydd för att skydda ditt hår mot skadliga solstrålar, särskilt under de varmare månaderna. Detta gör produkten idealisk för personer som vistas mycket utomhus eller som bor i områden med hög solstrålning.

Det här schampot passar alla hårtyper men rekommenderas särskilt för personer med tunt eller platt hår då det ger extra volym utan att tynga ner håret.

Hur man använder Pureology Pure Volume Shampoo 250ml

  1. Fukta håret ordentligt.
  2. Ta en liten mängd av schampot i handen.
  3. Massera in schampot i hårbotten och arbeta upp ett lödder genom resten av håret.
  4. Skölj noga ur schampot ur håret.
  5. Fortsätt använda balsam efter behov för en extra boost av näring och fuktighet till ditt hår.

Användningsområden

  • Använd på daglig basis för bästa resultat.
  • Perfekt för personer med tunt eller platt hår då produkten ger extra volym utan att tynga ner håret.
  • Bra val för personer som vistas mycket utomhus eller bor i områden med hög solstrålning tack vare den UV-skyddande formulan.

The Brand

Pureology grundades år 2001 med syftet att erbjuda högkvalitativa produkter till konsumenter samtidigt som man tar hänsyn till miljön. Företaget har sedan dess blivit känt för sina innovativa produkter baserade på naturliga ingredienser samt sin miljömedvetna inställning. De flesta av deras produkter är veganvänliga och inte testade på djur vilket passar perfekt för dem som vill göra ett mer miljömedvetet val när de köper skönhetsprodukter.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också