Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Reminiscence Patchouli Blanc edp 100ml

Vårt pris: 609 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Reminiscence
  • I lager: 2 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Pudriga noter Pudriga noter Patchouli Patchouli Mysk Mysk Stjärnanis Stjärnanis Sandelträ Sandelträ Bärnsten Bärnsten Hagtorn Hagtorn

Reminiscence Patchouli Blanc edp 100ml

Reminiscence Patchouli Blanc eau de parfum 100ml är en doft som tar dig på en resa genom tid och rum. Med dess unika sammansättning av patchouli, vit mysk och vanilj skapar den en förförisk och sensuell känsla som omger dig hela dagen. Denna doft är perfekt för den moderna kvinnan som söker efter en unik och sofistikerad doft som framhäver hennes personlighet och stil. Förutom dess fantastiska doft, kommer denna eau de parfum i en stilren flaska som gör den till en perfekt gåva till någon speciell eller till dig själv

Reminiscence Patchouli Blanc eau de parfum 100ml är en doft som lanserades år 2015. Doften är universell och passar både män och kvinnor. Parfymen har en varm, pulvrig och träig ton med inslag av musk, kryddor, blommor och bärnsten. Patchouli Blanc har skapats av den franska parfymören Fabrice Pellegrin.

Doftnoter

  • Toppnoter: Aldehyder och Stjärnanis
  • Hjärtnoter: Pudriga noter och Hagtorn
  • Basnoter: Sandelträ, Patchouli, Bärnsten och Mysk

Denna doft passar bäst på dagen under höst- eller vårsäsongen men kan självklart användas vid andra tillfällen också.

Reminiscence är ett franskt varumärke som grundades i början av 1970-talet av Zoé Coste och Nino Amaddeo. Varumärket fokuserar på att skapa dofter inspirerade av reseupplevelser från olika platser runt om i världen.

Fördelar med Reminiscence Patchouli Blanc eau de parfum 100ml

Denna doft ger dig en unik upplevelse med sin varma träiga ton i kombination med inslag av musk, kryddor, blommor och bärnsten. Den gör sig speciellt bra under höst- eller vårsäsongerna då den ger en mjuk och pulvrig känsla. Parfymens styrka är godkänd för de flesta användare då den håller i cirka en halv arbetsdag.

Vem passar Reminiscence Patchouli Blanc eau de parfum 100ml för?

Denna doft passar för människor som vill ha en unik upplevelse med huvudsakliga inslag av träiga toner tillsammans med subtila inslag av andra dofter som musk, kryddor, blommor och bärnsten. Reminiscence Patchouli Blanc eau de parfum 100ml passar perfekt för personer som vill ha en mjukare, mer pulvrig känsla under höst- eller vårsäsongerna.

Användning

Använd denna doft genom att spraya den lätt över kläderna eller direkt på huden på handlederna eller nacken. För bästa resultat se till att applicera det efter badet eller duschen när du fortfarande har fuktig hud så att doften kan sätta sig bättre.

Fler användningsområden:

  • Använd på armbågar efter rakning för att motverka torrhet.
  • Spraya lite över sängkläder innan du går till sängs för att skapa en lugnande atmosfär.
  • Spraya lite över gardiner för att ge rummet en härlig doft utan att vara överväldigande.

©2021 Doftsälj AB

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.