Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Reminiscence Patchouli Blanc edp 50ml

Vårt pris: 549 SEK

  • Tillverkare: Reminiscence
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Andra alternativ / Köp till
Doftnoter

Pudriga noter Pudriga noter Patchouli Patchouli Mysk Mysk Stjärnanis Stjärnanis Sandelträ Sandelträ Bärnsten Bärnsten Hagtorn Hagtorn

Reminiscence Patchouli Blanc edp 50ml

Reminiscence Patchouli Blanc eau de parfum 50ml är en unik och förförisk doft som tar dig med på en resa till fjärran platser. Med en blandning av sensuella noter från patchouli, vanilj och mandarin skapar denna doft en oemotståndlig aura av elegans och mystik. Dess långvariga effekt ger dig en känsla av självsäkerhet och lyx som varar hela dagen. Upptäck den exklusiva doften idag och förvandla din vardag till något magiskt

Reminiscence Patchouli Blanc Eau de Parfum 50ml är en unisex-doft från Reminiscence som lanserades år 2015. Denna doft är perfekt för både män och kvinnor som vill ha en lockande och sensuell doft.

Fragrancenoter

Toppnoterna i denna doft består av aldehyder och stjärnanis, vilket ger en frisk och luftig känsla. Hjärtnoterna består av pudriga noter och hagtorn, vilket ger en mjuk, blommig känsla. Basnoterna landar i sandelträ, patchouli, bärnsten och mysk, vilket ger en varmt kryddig och träig doft med inslag av patchouli.

Parfymör(er)

Parfymen skapades av Nino Amaddeo.

Dag- eller nattanvändning?

Doften passar bäst för dagtid under höst- och vårsäsongen men fungerar självklart även på natten eller under andra årstider.

Vinter- eller sommaranvändning?

Eftersom doften har en varmt kryddig karaktär med träiga inslag så passar den bäst under vinterhalvåret.

Fördelar

  • Unisex-doft som passar både män och kvinnor
  • Påtagligt pulvrig, träig, muskig, varmt kryddig, blommig och mjukt kryddig doft
  • Härlig doft av patchouli, aldehyder och bärnsten
  • Goda styrkor som håller upp till 4 timmar

Målgrupp

Denna produkt passar perfekt för personer som vill ha en attraktiv doft med inslag av patchouli. Doften kan bäras både på dagtid eller kvällstid.

Användning

För att applicera denna parfym behöver du endast spraya ett par gånger över handlederna eller nacken. Detta kommer att ge dig den perfekta mängden för att uppnå den önskade effekten. Undvik dock att överdosera då detta kan leda till motsatt resultat.

Kort om Reminiscence

Reminiscence är ett franskt varumärke som grundades 1970 och har sedan dess tagit parfymerimarknaden med storm. Deras produkter fokuserar på att erbjuda unika lukter som representerar personligheter för användaren.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också