Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Reminiscence Patchouli Elixir edp 100ml

Vårt pris: 669 SEK

 • Tillverkare: Reminiscence
 • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Doftnoter

Patchouli Patchouli Sandelträ Sandelträ Cederträ Cederträ

Reminiscence Patchouli Elixir edp 100ml

Reminiscence Patchouli Elixir eau de parfum 100ml är en doft som tar dig på en resa tillbaka i tiden. Med en varm och förförisk doft av patchouli, blandat med träiga och kryddiga toner, skapar denna parfym en unik och minnesvärd upplevelse. Den högkvalitativa formulan ger en långvarig doft som passar både dag och natt. Upplev en sensationell doft som kommer att få dig att känna dig självsäker och oemotståndlig. Reminiscence Patchouli Elixir eau de parfum 100ml är det perfekta valet för den moderna kvinnan eller mannen som söker en tidlös och sofistikerad doft

Reminiscence Patchouli Elixir Eau de Parfum 100ml

Reminiscence Patchouli Elixir Eau de Parfum 100ml är en doft som passar både män och kvinnor. Parfymen lanserades år 2015 och har sedan dess blivit en favorit bland många.

Doftnoter

Doften i Reminiscence Patchouli Elixir eau de parfum 100ml kan beskrivas som påtagligt träig med en aning varmt kryddig, balsamisk, jordig och pulvrig ton. De främsta doftnoterna i denna parfym är:

 • Toppnoter: Denna doft inleds med patchoulidoft som ger en djup och träig ton till parfymen.
 • Hjärtnoter: Sandelträ ger en mjukhet till doften medan cederträ lägger till mer träiga noter.
 • Basnoter: Den jordiga basen av patchouli tonas ner av sandelträ och cederträ vilket gör att doften blir mer balanserad.

När det kommer till hållbarheten på denna parfym så är den ansenlig, för de flesta håller den upp till en hel arbetsdag. Vilket gör att du inte behöver oroa dig för att behöva applicera om den under dagen.

Parfymens upphovsperson

Parfymen Reminiscence Patchouli Elixir Eau de Parfum 100ml skapades av Nino Amaddeo från Reminiscence.

Användning

Denna härliga doft passar bra för kvällstid under hösten och vintern, men kan också användas under dagtid och under andra årstider. Doften ger ett starkt intryck så det räcker med några få sprayningar.

Fördelar med Reminiscence Patchouli Elixir Eau de Parfum 100ml

 • Långvarighet: Parfymen har en ansenlig hållbarhet vilket innebär att du inte behöver applicera om den under dagen.
 • Balanserad doft: Med hjälp av basnoterna sandelträ och cederträ skapar denna doft balans mellan det jordiga, träiga och kryddiga.
 • Mångsidighet: Denna härliga doft passar lika bra för både män och kvinnor samt fungerar lika bra på natten som på dagen under alla årstider

Vad gör Reminiscence Patchouli Elixir Eau de Parfum 100ml så populär?

Denna populära doft från Reminiscence har blivit så populär tack vare sin unika kombination av woody-oriental noter och dess långvarighet. Det är också en tidlös klassiker som passar alla åldrar, personligheter och typer av personer/demografi.

Användningsscenario

 • Vardagsanvändning:Tack vare dess balans mellan jordighet, träighet och kryddighet passar denna härliga doft perfekt för daglig användning oavsett säsong eller tidpunkt på dygnet.
 • Kvällsanvändning:Dess utmärkta hållbarhet gör att denna parfym passar särskilt bra för kvällsutgångar när man vill ha en långvarig effektfull doftprofil.
 • Sociala evenemang: Detta är även ett perfekt val för sociala evenemang där man vill framstå som sofistikerad utan att vara överväldigande eller försiktig utan att vara osynlig!

Och vad sägs om varumärket?

Sedan starten 1970 har fransk-italienska varumärket Reminiscence drivits av familjen Amaddeo genom två generationers passion för smycken, accessoarer, kläder och naturligtvis parfymer! Märkets produkter är inspirerade av resor runtom i världen vilket ger dem deras unika karaktär där exotiska öar möts med eleganta stadsmiljöer.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också