Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Reminiscence Rem Homme edt 100ml

Vårt pris: 599 SEK

  • Tillverkare: Reminiscence
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Doftnoter

Salt Salt Havsvatten Havsvatten Citrus Citrus Träiga noter Träiga noter

Reminiscence Rem Homme edt 100ml

Reminiscence Rem Homme eau de toilette 100ml är en doft som är avsedd för den moderna mannen som vill känna sig självsäker och elegant. Denna exklusiva doft har unika egenskaper som gör den till ett nödvändigt tillskott i varje mans grooming-rutin. Med en kombination av friska, maskulina och träiga noter ger denna parfym en känsla av sofistikation och charm. För den som söker en distinkt och minnesvärd doft är Reminiscence Rem Homme eau de toilette 100ml det perfekta valet

Reminiscence Rem Homme Eau de Toilette 100ml

Reminiscence Rem Homme Eau de Toilette 100ml

Reminiscence Rem Homme är en doft för män som lanserades år 2018. Denna Eau de Toilette har en frisk och marin doft med inslag av träiga noter som passar bäst under våren och sommaren, men fungerar lika bra på natten och under andra årstider.

Doftnoter

  • Toppnoter: Citrus och Salt
  • Hjärtnoter: Havsvatten
  • Basnoter: Träiga noter

Parfymen är uppfriskande med en härlig kombination av citrus och salt, vilket ger en känsla av havet på huden. De träiga noterna i basen balanserar upp doften och ger den en maskulin touch. Parfymernas näsa bakom denna doft är Fabrice Pellegrin.

Denna doft passar bäst för dagtid, men kan också användas på kvällen vid tillfällen då man vill ha en lättare doft. På grund av dess fräscha karaktär rekommenderas den särskilt för varmare säsonger.

Fördelar med Reminiscence Rem Homme Eau de Toilette 100ml

En stor fördel med denna doft är dess lätthet och fräschhet, vilket gör att den kan användas dagligen utan att vara överväldigande eller tung. Dess marininspirerade karaktär ger också en känsla av lugn och välbefinnande.

Vad som gör Reminiscence Rem Homme Eau de Toilette 100ml så populär?

Denna doft är populär på grund av dess marina karaktär som ger ett friskt intryck samtidigt som den har träiga noter som ger den en mer maskulin touch. Detta gör att den passar många olika typer av personligheter och åldrar. Doften har också god hållbarhet, vilket gör att man inte behöver applicera så mycket.

Vem passar Reminiscence Rem Homme Eau de Toilette 100ml för?

Denna parfym passar alla män som söker efter en lättare, fräsch doft med inslag av havet. Den passar särskilt bra för personer som gillar marina eller akvatiska dofter men även de som föredrar träiga noter.

Användning av produkten

För bästa resultat rekommenderas det att applicera parfymen på puls punkterna såsom handlederna, nacken eller bakom öronen efter duschen eller badet när huden fortfarande är fuktig. Då sprids doften bättre över huden.Beroende på hudtyp kan hållbarheten variera från två till sex timmar.

Olika användningsområden

  • Används dagligen för en lättsam vardagsdoft
  • Spraya lite extra inför ett speciellt evenemang eller dejt
  • Ta med flaskan när du reser för att alltid ha din favoritdoft till hands.

Om varumärket Reminiscence

Reminiscence grundades 1970 i Saint-Tropez i Frankrike. Det syster-och bröderparet Zoé Coste and Nino Amaddeo startade företaget vars syfte var att skapa smycken inspirerade av resor runtom i världen samt andra livsstilsprodukter såsom kläder, accessoarer och parfymer.

Sedan starten har företaget fortsatt att expandera sina produkter både nationellt-och internationellt.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.