Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Reminiscence Rem L'Acqua edt 100ml

Vårt pris: 559 SEK

  • Tillverkare: Reminiscence
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Doftnoter

Vatten Vatten Bergamott Bergamott Salt Salt Mysk Mysk Träiga noter Träiga noter Narcissus Narcissus Bärnsten Bärnsten

Reminiscence Rem L'Acqua edt 100ml

Reminiscence Rem L'Acqua eau de toilette 100ml är en doft som tar dig på en resa till Italiens kust. Med noter av citrus och havssalt, förmedlar denna unika doft en känsla av friskhet och frihet. Den eleganta glasflaskan innehåller en vattenaktig formula som ger en långvarig fräschör. Perfekt för den moderna kvinnan som söker efter en unik och fräsch doft att bära varje dag. Upplev en känsla av renhet och livlighet med Reminiscence Rem L'Acqua eau de toilette

Reminiscence Rem L'Acqua eau de toilette 100ml

Reminiscence Rem L'Acqua Eau de Toilette 100 ml är en parfym för kvinnor som lanserades år 2016. Det är en akvatisk doft med inslag av citrus, salt och träiga noter. Parfymen gör sig bäst på dagen under sommaren och våren men kan användas även på natten och under andra årstider.

Doftnoter

  • Toppnoter: Bergamott, vatten
  • Hjärtnoter: Salt, narcissus
  • Basnoter: Träiga noter, bärnsten, mysk

Några av de mest framträdande doftnoterna i denna parfym är bergamott och vatten i toppnoterna, salt och narcissus i hjärtnoterna samt träiga noter, bärnsten och mysk i basnoterna.

Denna doft skapades utan tvekan med stor passion för havet och dess dofter. Komplexiteten hos dessa dofter framkallar en känsla av frihet, lekfullhet och välbefinnande.

Parfymen gjordes av det berömda parfymhuset Reminiscence. Företaget grundades på den franska Rivieran 1970 av Zoé Coste och Nino Amaddeo. Deras vision var att skapa unika parfymer inspirerade av platser runt om i världen som var särskilt betydelsefulla för dem. Deras passion har fortsatt att leva vidare inom företaget genom åren.

Användning

För att använda denna parfym ska du spraya den på pulspunkterna såsom handlederna eller halsen. Detta kommer att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av doften.

Sommar- & vårdoft

Denna parfym passar perfekt för bruk under sommaren och våren då dess akvatiska doft verkligen kommer till sin rätt i värmen.

Dagtid

Eftersom detta är en lättare doft passar den utmärkt för dagtid då du vill ha något subtilt men ändå uppfriskande.

Fördelar med Reminiscence Rem L'Acqua eau de toilette 100ml

  • Ett märke med en stark historia: Reminiscence har sedan starten varit känt för sina unika parfymer inspirerade av platser runt om i världen.
  • Lämplig för alla tillfällen: Parfymens lätthet gör den till ett utmärkt val oavsett tidpunkt på dygnet eller årstiden.
  • Kvalitetsdoft: Doften består av högkvalitativa ingredienser vilket ger en långvarig luktupplevelse utan att vara överväldigande.
  • Akvatisk känsla: Rem L'Acqua ger dig möjlighet att föreställa dig en dag vid havet där du kan njuta av vattnet, solskenet och känslan av frihet som det bringar med sig.

Vem passar denna pärfym?

Denna härliga doft passar utmärkt för personligheter som är livfulla, spontana och optimistiska människor som gillar att befinna sig nära naturen samtidigt som de tar hand om sin hälsa och välbefinnande. Doften är idealiskt lämpad för kvinnor över 25 år men kan också användas av yngre personer vars personlighet matchar dess egenskaper.

Sammanfattningsvis är detta en must-have-dofter från ett välrenommerat märke med en rik historia inom parfymskapande. Om du letar efter något fräscht, lätt och långvarigt så är detta definitivt valet för dig!

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.