Har du ångrat ditt köp. Inga problem. Vi ger dig 14 dagars ångerrätt för oanvända varor med obruten plombering.

Du meddelar oss enklast via e-post. Meddela även om du vill att vi e-postar en returfraktsetikett till dig som du kan skriva ut själv för att underlätta returen. Dessa kan vi skapa för antingen DHL eller PostNord.
(Om du föredrar att lämna in hos ett specifik ombud kan du nämna detta).

 

För en returfraktsetikett tar vi 45 kr inkl.moms i avgift, vilket oftast är betydligt mycket billigare än om du ordnar returen själv. (Den faktiska kostnaden för oss är närmre 75kr)
Avgiften om 45 kr tar på din betalning/faktura.

Vi bjuder självklart på returen om det är ett uppenbart fel på en produkt eller om vi har skickat fel vara.

Skicka med följesedeln eller en egen anteckning om ordernumret, så att vi vet att returen är från dig.

Vi makulerar din faktura / återbetalar dig så fort vi kan.

 

Hur du förpackar returen

Det är viktigt att du förpackar det som ska returneras minst lika väl som vi hade förpackat varan till dig. Det spelar ingen roll om det är en retur enligt ångerrätten eller en reklamation av en defekt produkt.

Det innebär att varan ska förpackas i en kartong eller vadderat kuvert som kan tåla stötar och skyddar produkten mot yttre skador. Helst ska det även finnas fyllnadsmaterial runt produkten så att den inte ligger löst inne i kartongen.

Om du använder en returfraktsetikett som vi skickat per post till dig: Klistret på tejp förstör utskriften på fraktetiketten så det är viktigt att inte tejpa ens med genomskinlig tejp på etiketten.

 

 

Om du returnerar utan vår returfraktsetikett

Om du returnerar utan vår returfraktsetikett, skicka returen med PostNord (Posten) till:
Vou You AB
Åbäcksgatan 6
431 67 Mölndal

Du kan i detta fall betala frakten med frimärken, postens vadderade kuvert med porto, eller köpa frakthandling på postnord.se som du skriver ut själv, t.ex. “Brev skicka lätt” eller “Rek”.

Du är i detta fall ansvarig för att returen når oss. Brev betalda med frimärken, förbetalda vadderade kuvert eller “brev skicka lätt” är ej försäkrade och du riskerar en eventuell förlust om PostNord i värsta fall förlorar försändelsen. Rekommenderade brev och postpaket är försäkrade.