NeoStrata Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum 30ml

Rek. butikspris: 949 SEK

Vårt pris: 869 SEK

Antal:

  • Tillverkare: NeoStrata
  • Beställningsvara från leverantör. Ca 1-3 veckor
Video
NeoStrata Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum 30ml

NeoStrata Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum 30 ml

NeoStratas Skin Active-serie är extra effektiv och djupverkande till fördel för dig med mogen hy som vill minska rynkor och fina linjer. Tri-Therapy Lifting Serum innehåller ett särskilt utvecklat antiage-komplex med tre unika ingredienser som bidrar till att huden får mer volym då den fylls ut inifrån och förbättrar hudens elasticitet samtidigt som även djupa rynkor minskar. De tre djupverkande ingredienserna är PHA-syran glukonolakton som exfolierar och jämnar ut hudens pigment, Aminofil som stramar åt huden och gör den mer fyllig samt hyaluronsyra som återfuktar och gör huden klarare och renare.

Tri-Therapy Lifting Serum är ett vårdande och föryngrande serum du kan använda två gånger om dagen som jämnar ut huden, minskar oxidativa skador och lyfter och slätar ut rynkor. Produkten är också helt alkoholfri, oljefri och parabenfri för att vara så skonsam som möjligt mot din hud.

Så fungerar Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum

Serumet innehåller glukonolakton som är en PHA-syra som exfolierar skonsamt tack vare att den inte tränger in lika djupt i huden som de populära AHA-syrorna. Trots detta är den lika effektiv, och gör huden synbart yngre samtidigt som den avlägsnar döda hudceller och skyddar mot oxidativa skador och UV-skador. Glukonolakton gör också att pigmentförändringar minskar och att hudtonen därmed upplevs som jämnare. Den andra aktiva ingrediensen i Tri-Therapy Lifting Serum är NeoStratas unika Aminofil-teknologi som lyfter huden genom att göra den fastare och mer fyllig. Aminofil bidrar också till en ökad kollagenproduktion vilket minskar rynkor och fina linjer. Produkten innehåller även hyaluronsyra som återfuktar och exfolierar huden för ökad lyster och synligt förbättrad struktur.

Tri-Therapy Lifting Serum är helt doftfritt och passar dig som söker ett mer skonsamt alternativ till AHA-syror men ändå vill uppnå samma exfolierande effekt.

Fördelar med Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum

  • Djupverkande anti age-serum
  • Innehåller PHA-syra och hyaluronsyra
  • Skonsam exfoliering
  • Skyddar mot oxidativa skador
  • Gör huden fastare och fylligare
  • Doftfri och parabenfri produkt

Instruktioner

Tri-Therapy Lifting Serum är tänkt att användas dagligen, både morgon och kväll. Applicera 3-5 droppar i ansiktet efter noggrann rengöring av huden. Komplettera sedan med en ansiktskräm från NeoStrata, med fördel någon av de övriga produkterna i Skin Active-serien. I samband med att du använder Skin Active-produkterna rekommenderar vi även att du applicerar en solskyddsprodukt för att skydda huden under dagen. Om du märker att din hud reagerar på de effektiva ingredienserna i serumet kan du minska användningen till en gång om dagen eller varannan dag tills huden har vant sig.

Recensioner (2)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Utvalt för dig

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x