Det amerikanska hårvårdsföretaget American Crews produkter är en vanlig syn hos frisören, och detta märke är ett av de allra populäraste bland de män som vill kunna fixa till en snygg frisyr på bara några minuter. American Crew grundades redan år 1994 av stylisten David Raccuglia, som hade en tydlig vision för vad han ville skapa, nämligen ett märke som skulle förändra synen på manlig hårvård. Trots han inte hade tillräckligt med kapital tog han ett lån eftersom han verkligen trodde på konceptet, vilket visade sig vara helt rätt val. Idag är American Crew nämligen ett av världens största professionella hårvårdsmärken för män och erbjuder allt ifrån hårvax och hårgelé till schampo, balsam och rakprodukter.

Ett hårvårdsmärke med män som målgrupp

Även om kvinnor självklart också kan använda sig av American Crews produkter så har märket ett tydligt fokus på manlig hårvård, vilket inte minst visar sig i det stora antalet frisörsalonger där produkterna finns representerade. Vid tidpunkten när American Crew startade insåg David Raccuglia att män skulle börja bry sig allt mer om sitt hår och sitt utseende, och han ville vara först med att erbjuda precis de hårvårdsprodukter som han trodde skulle efterfrågas. Samtidigt ville han inte tumma på maskuliniteten, vilket visar sig i de snygga och maskulina förpackningarna som direkt identifierar företaget. Idag är American Crew det märke som först dyker upp i tanken hos de flesta som är på jakt efter hårstyling för män, och produkterna är lika omtyckta av både frisörer, stylister och privatpersoner.

Ledande inom manlig hårvård

Idag är American Crew ett ledande märke inom manlig hårvård, inte minst tack vare det breda utbudet av produkter som gör att du kan hitta allt du behöver till håret på ett och samma ställe. American Crew används också på de allra flesta frisörsalonger för män, och av stylister som söker det bästa inom hårvård, rakprodukter och styling. Med över 20 års erfarenhet i branschen sitter American Crew ohotade på tronen som alla mäns leverantör av hårprodukter, och de lanserar regelbundet nyheter som följer de senaste trenderna.

En komplett produktserie

Du som väljer att vända dig till American Crew när det gäller hårvård kan hitta precis allt du behöver i märkets utbud. Du välja mellan flera schampo och balsam för olika hårtyper, deras otroligt populära hårvax eller hudkrämer, rakkrämer och andra stylingprodukter så att de finns tillgängliga i badrumsskåpet nästa gång du ska ta en dusch, raka dig eller fixa till frisyren. Alla American Crews produkter finns i flera varianter som är anpassade efter olika hårtyper och stilar, och nedan får du en snabb genomgång av märkets huvudkategorier.

STYLING Styla ditt hår som proffsen

American Crew är definitivt mest kända för sina stylingprodukter, som bland annat inkluderar spray, hårvax, hårmousse och stylingkrämer. Det är i denna kategori som märket verkligen glänser med både gamla favoriter och nya innovativa produkter som sätter nya standarder för manlig hårvård och styling. Oavsett vilken frisyr och stil du vill uppnå kan du lyckas med hjälp av American Crews stylingprodukter för hemmabruk.

HAIR & BODY CARE Hårtvätt och kroppsvård

Många som gillar American Crews stylingprodukter väljer samma märke när det gäller schampo och balsam. Utbudet av olika produkter för hårtvätt är riktigt brett, och du kan bland annat välja mellan stärkande, djuprengörande och återfuktande schampon, balsam som kan användas dagligen eller trippelverkande produkter som kan användas både för att tvätta håret och kroppen. American Crew erbjuder även ett antal mer unika produkter i denna kategori, såsom ett schampo speciellt utvecklat för grått hår eller en duschtvål med deodoranteffekt.

SHAVE & BEARD Allt du behöver för att vårda ditt skägg

Idag anser nog många män att skägget förtjänar minst lika stor uppmärksamhet som håret, och American Crew är av precis samma åsikt. I denna kategori kan du bland annat välja mellan en återfuktande rakkräm, skäggbalsam och skäggrengöring, en ansiktsolja med SPF 15 och ett uppfriskande ansiktsvatten.

FRAGRANCE

De senaste åren har American Crew också kompletterat sina övriga produkter med maskulina parfymer som verkligen representerar märkets filosofi. Den fräscha parfymen Americana doftar bland annat av citrus, sandelträ, patchouli och koriander, varma och exotiska Win innehåller mandarin, kanel och vetiver medan Nine, som utvecklats för att garanterat vara en hit hos 9 av 10 kvinnor, doftar äpple, kryddnejlika och mysk.

Produktfilter Visar alla 22 resultat
Kategorier
Varumärke
Sortera Efter