Detta franska hudvårdsmärke från Paris är känt för sina lyxiga hudvårdsprodukter som finns i många olika varianter för att alla ska kunna hitta passande alternativ oavsett hudtyp. Företaget grundades redan år 1958 av botanikern och kinesioterapeuten Pierre Darphin då han startade Darphininstitutet som än idag erbjuder djupverkande botaniska behandlingar och massagetekniker som gör underverk för huden. Under modeveckan i Paris vallfärdar kändisar och fashionistas till institutet för att ta del av Darphins föryngrande ansiktsbehandlingar, men märket säljer också ett stort antal hudvårdsprodukter du kan använda hemma för att uppnå samma effekt.

Exklusiva botaniska ingredienser

Tack vare sin kunskap inom botanik kunde Pierre Darphin ta fram hudvårdsprodukter med de renaste och mest koncentrerade växtbaserade ingredienserna. Han inspirerades av de franska kungligheternas skönhetsritualer genom historien, och kombinerade sina produkter med kinesioterapeutisk ansiktsmassage för att uppnå ännu bättre resultat. Än idag är alla Darphins hudvårdsprodukter baserade på eteriska oljor och botaniska extrakt av högsta kvalitet vilket gör dem unika på marknaden jämfört med andra stora skönhetsföretag. Alla ingredienser är noggrant utvalda för att ge en strålande och ungdomlig hy samt en lyxig helhetsupplevelse.

Hudvård i tre steg

För att uppnå bästa effekt av din hudvårdsrutin rekommenderar Darphin ett unikt program i tre steg som anpassas efter just din hudtyp och behandlar hudens tre lager på bästa sätt. Totalt erbjuder Darphin 10 olika hudvårdsserier som var och en är anpassad efter olika behov. Det går också utmärkt att kombinera produkter från de olika serierna för en hudvårdsrutin som kan avhjälpa just dina problem och ge dig den där fantastiska hyn du alltid drömt om.

Darphins trestegsprogram börjar med ett djupverkande serum som finns i flera varianter som är anpassade efter olika hudtyper och obalanser i huden. Det andra steget består av väldoftande oljor som får verka under natten efter att huden har rengjorts. De vårdar och rengör huden på djupet samt främjar cellförnyelsen. Sist men inte minst appliceras en kräm med ingredienser i form av växtextrakt och kallpressade vegetabiliska oljor som skyddar och återfuktar huden.

Utmärkta produkter för känslig hy

Eftersom Darphins produkter innehåller en stor del naturliga ingredienser är de också ett bra alternativ för dig med känslig hy. De är utvecklade i samråd med hudvårdsexperter och botaniker för att vara så effektiva som möjligt mot olika hudproblem samtidigt som de är skonsamma och vårdande. Dessutom är de fria från både parabener, mineraloljor, ftalater och formaldehyd för att erbjuda en lyxigt naturlig hudvårdsupplevelse som verkligen ger resultat.

Darphins olika produkter

Darphin är ett av dagens mest exklusiva skönhetsföretag, inte minst tack vare dess långa tradition av att erbjuda naturliga behandlingar med ingredienser av högsta kvalitet i kombination med ansiktsmassage som förstärker produkternas effekt. Sedan Darphin startade sin verksamhet har många nya hudvårdsprodukter lanserats, men grunden har hela tiden varit en hudvårdsrutin i tre steg som innehåller vårdande produkter för alla hudtyper.

SERUM Högeffektiva serum som behandlar obalanser i huden

Darphin erbjuder 16 olika serum som är anpassade efter olika hudtyper och obalanser i huden. De är tänkta att användas efter rengöring, och du kan själv välja om du applicerar dem då och då som en kur eller varje morgon och kväll för allra bästa effekt. Vare serum innehåller de mest aktiva växtextrakten som noga valts ut för att återfukta huden och lindra olika hudproblem.

AROMATIC CARE Eteriska oljor som vårdar och rengör din hud

Nästa steg i Darphins rekommenderade hudvårdsrutin är Aromatic Care, som utgörs av eteriska oljor med olika egenskaper beroende på din huds behov. Dessa naturliga oljor luktar fantastiskt gott samtidigt som de renar och vårdar din hud. De ökar dessutom blodcirkulationen i huden vilket gör den mer livfull och ökar dess lyster. Oljorna i serien Aromatic Care är tänkta att användas under natten eftersom de då kan aktivera hudens cellförnyelse och återställa hudens naturliga balans.

CREME Återfuktande hudkrämer och lotions

Det sista steget efter Aromatic Care är att applicera en avslutande creme från Dauphin som skyddar och vårdar din hud under både dag och natt. Precis som Dauphins övriga produkter innehåller deras hudkrämer växtbaserade ingredienser som verkar aktivt på huden. Beroende på din hudtyp kan du välja mellan tjockare hudkrämer eller lättare lotions som förbättrar olika hudproblem såsom rynkor, torr hy eller en ojämn hudton.

Produktfilter Visar alla 5 resultat
Kategorier
Varumärke
Sortera Efter