Filorga grundades 1978 av en fransk läkare vid namn Michael Tordjman. Tack vare sin bakgrund inom estetisk medicin kunde han utveckla flera estetiska skönhetsbehandlingar baserade på hyaluronsyra, till exempel fillers och NCTF (New Cellular Treating Factor) som är en slags vitamincocktail för huden som bland annat stimulerar cellförnyelsen. År 2007 lanserade Filorga sina första hudvårdsprodukter för konsumenter, som fungerar som icke-kirurgiska skönhetsbehandlingar för att föryngra huden. Idag säljs Filorgas produkter i mer än 60 olika länder, och de arbetar för att motverka hudens åldrande på två fronter: dels via salongsbehandlingar med fillers, NCTF och kemisk peeling samt med hudvårdsprodukter som du kan använda dagligen.

Filorgas helhetskoncept

Eftersom Filorga erbjuder medicinsk hudvård på salonger såväl som produkter som kunderna själva kan använda hemma blir resultatet av behandlingarna ännu bättre och mer bestående. Filorgas koncept bygger därmed på en långsiktig plan när det gäller att behandla rynkor, fina linjer och andra ålderstecken. För att uppnå ett så bra resultat som möjligt utbildas de hudterapeuter som jobbar med Filorgas produkter för att kunna ge konsultationer och ta fram behandlingsplaner som är anpassade till varje kund. På så sätt kan du få reda på vilka behandlingar du rekommenderas att genomgå och vilka produkter du bör köpa hem och använda framöver för att resultatet av behandlingen ska vara längre.

En komplett behandlingsplan för att uppnå perfekt hy

Tack vare många års forskning och utveckling har Filorga tagit fram en komplett behandlingsplan för att uppnå så långsiktiga resultat som möjligt när det gäller att minska förekomsten av rynkor och fina linjer. Behandlingsplanen består av fyra steg, där det första är en kemisk peeling för att avlägsna döda hudceller och rengöra huden på djupet. Det andra steget består av Filorgas unika vitamincocktail NTCF som innehåller hela 53 aktiva ingredienser såsom vitaminer, aminosyror, antioxidanter och hyaluronsyra. Den jämnar bland annat ut rynkor och ger huden en otrolig lyster. I det tredje steget gör man huden fylligare och därmed mer ungdomlig med hjälp av Filorgas egna Art Fillers. Sist men inte minst används Filorgas hudvårdsprodukter i serien Skin Perfusion för att ge huden vård och näring och på så sätt också kunna förlänga resultatet av behandlingarna.

Kompletterande hudvårdsprodukter

De hudvårdsprodukter som Filorga har lanserat som komplement till sina behandlingar är specialanpassade för att fördröja och bekämpa hudens åldrande. De är utvecklade i samråd med apotekare, läkare och kosmetologer och består av 19 produkter i sex steg som tillsammans hjälper dig att uppnå bestående resultat. Som en extra boost för huden har Filorga också utvecklat sex djupverkande serum som är anpassade efter olika problem och hudtyper.

Filorgas olika produkter

Filorgas exklusiva hudvårdsserie Skin Perfusion är utvecklad både för hemmabruk och för behandlingar på salonger och kliniker. Produkterna innehåller ett flertal aktiva medicinska ingredienser som verkar på djupet samtidigt som de också ger huden ett fantastiskt glow och ett ungdomligare utseende. De är också ovanligt skonsamma för huden, inte minst tack vare den unika förpackningen som möjliggjort ett minskat antal konserveringsämnen i produkterna. Gemensamt för dem alla är att de innehåller den unika vitamincocktailen NCTF som Filorga blivit kända för. För att få ett så bra resultat som möjligt rekommenderas en hudvårdsrutin i sex olika steg.

RENGÖRING En inledande rengöring av huden

För att förbereda inför de övriga hudvårdsprodukterna inleder vi med rengöringsprodukten Foam Cleanser med trippeleffekt som tar bort dagens makeup och rengör på djupet samtidigt som den återfuktar.

EXFOLIERING Peeling som sätter fart på cellförnyelsen

Som ett andra steg avlägsnas döda hudceller genom en peeling som även ökar cellförnyelsen. Här kan du till exempel välja produkten Oxygen-Peel Lotion som passar alla hudtyper och kan användas varje kväll.

SERUM Djupverkande serum

Filorga erbjuder sex olika serum för olika hudtyper. De innehåller ett stort antal aktiva ingredienser som riktar in sig på just dina hudproblem. Ett exempel är Skin Structure Serum som innehåller Filorgas unika NCTF-formula som gör huden fastare och fylligare.

MASK Vårdande och återfuktande masker

Innan den avslutande dag- eller nattkrämen rekommenderar Filorga en ansiktsmask som återfuktar och verkar föryngrande på huden. Du kan till exempel välja deras Meso Mask, som lugnar irritationer och rodnader samtidigt som den behandlar rynkor och får huden att se fräschare och yngre ut.

DAG/NATTKRÄM Dagliga krämer för olika hudtyper

Filorga erbjuder flera olika dag- och nattkrämer som skyddar, vårdar och reparerar huden. Nattkrämen Sleep and Peel är ett utmärkt val för dig som vill uppnå en exfolierande effekt även under natten då den innehåller både AHA- och BHA-syror. Denna kräm hjälper mot rynkor och fina linjer och gör på samma gång att pigmentproblem och mörka fläckar ljusas upp vilket ger huden en helt ny lyster.

MIST En skyddande spray med NCTF

Det sista steget i Filorgas hudvårdsrutin är märkets ansiktsmist vid namn NCTF Mist, som innehåller de 53 aktiva ingredienserna som gjort Filorgas produkter så populära. Denna spray ger dig möjligheten att snabbt återfukta och skydda huden när du vill under dagen.

Produktfilter Visar alla 19 resultat
Kategorier
Varumärke
Sortera Efter