Hudvårdsexperten Jan Marini startade sitt eget märke med samma namn i USA 1994, efter att länge ha arbetat med populära MD Formulations. Hon tog med sig sin kunskap inom medicinsk hudvård och hudhälsa, och utvecklade egna produkter som är baserade på noggrann forskning och ett flertal patent. Du som tidigare använt MD Formulations produkter kommer garanterat att uppskatta de hudvårdsprodukter som Jan Marini kan erbjuda. De inkluderar bland annat aktiva ingredienser som retinol, C-vitamin och glykolsyra, och hjälper mot problem som rosacea, acne, pigmentförändringar och rynkor. Det finns alternativ för alla åldrar och hudtyper, och gemensamt för alla Jan Marinis produkter är att de ger ett effektivt och djupverkande resultat.

Avancerad forskning inom hudvård

Jan Marini är ett av de mest respekterade namnen inom professionell hudvård. Detta beror till stor del på att märkets produkter ger fantastiska resultat både under skönhetsbehandlingar på salonger och din dagliga hudvårdsrutin. Jan Marinis hudvård riktar inte bara in sig på att behandla olika hudbesvär, utan är också ett utmärkt val för dig som vill upprätthålla en hälsosam hy oavsett ålder. I sortimentet ingår flera avancerade hudvårdsserier med välkända välgörande ingredienser, och tack vare flera egna patent kan Jan Marini erbjuda några av de bästa resultaten i branschen. Detta hudvårdsmärke fortsätter ständigt att utveckla nya innovativa produkter med hjälp av världsledande läkare och forskare för att revolutionera dagens hudvård.

Allergivänliga och naturliga produkter

Majoriteten av Jan Marinis hudvårdsprodukter är fria från doftämnen och färgämnen, vilket gör dem till ett bra val för dig som är allergisk eller doftkänslig. De är allergitestade av hudläkare för att förhindra eventuella hudreaktioner, och många kunder uppskattar också att Jan Marini aldrig testar sina produkter på djur.

Den revolutionerande hudvårdsserien C-ESTA

Jan Marinis hudvårdsserie C-ESTA är en av de mest revolutionerande på marknaden när det gäller anti age-produkter. De aktiva ingredienserna är ett fettlösligt C-vitamin samt den kraftfulla antixoxidanten DMAE som tränger ned i huden på djupet och skyddar mot UV-skador, minskar de skador som uppstår under åldringsprocessen samt förbättrar hudtonen och ökar hudens smidighet. Det C-vitamin som används i produkterna i C-ESTA-serien är askorbylpalmitrat som är välkänd för att vara den mest effektiva formen av C-vitamin som även kan bidra till en ökad kollagenproduktion.

En hudvårdsrutin i fem steg

Den rekommenderade hudvårdsrutinen när det gäller Jan Marinis produkter har fem olika steg för att maximera resultatet och effektivt behandla alla typer av hudproblem. Rutinen kallas för Skin Management System, och innehåller en rengöring som förbereder huden, ett behandlande serum, en produkt som förbättrar hudens struktur och åtgärdar eventuella problem såsom acneärr, ålderstecken och solskador, en återfuktande hudkräm samt en avslutande solkräm som skyddar mot skadliga UV-strålar. I varje steg finns det flera produkter att välja mellan beroende på din hudtyp och vilka hudproblem du vill åtgärda.

Jan Marinis olika produkter

Jan Marini har utvecklat flera olika hudvårdsserier för att du ska kunna hitta rätt produkter för just din hud. Generellt rekommenderas märkets hudvårdsrutin i fem steg som ger huden de bästa förutsättningarna för att återfuktas, skyddas och repareras på djupet. Även om det kan låta mycket med fem olika produkter så handlar det egentligen om en vanlig rengöring, tre olika serum och ett solskydd. Eftersom serumen snabbt penetrerar huden och endast ska appliceras i tunna lager så blir huden precis lagom återfuktad och redo att visa sig från sin allra bästa sida.

CLEANSE En förberedande rengöring

Som ett första steg i Jan Marinis hudvårdsrutin måste huden rengöras för att avlägsna makeup och förberedas för märkets tre olika serum. I varje steg finns olika produkter beroende på din hudtyp, och som rengöring rekommenderas till exempel Bioglycolic Face Cleanser för dig med torr-, normal- eller blandhy samt Bioglycolic Oily Skin Cleansing Gel för dig med fet hy.

REJUVENATE Ett behandlande serum

Det första serumet behandlar eventuella hudproblem såsom ålderstecken och rynkor, och verkar föryngrande genom att förbättra hudens kvalitet och öka kollagenproduktionen. Här rekommenderas C-ESTA Face Serum eller C-ESTA Face Serum Oil Control för torr-, normal- eller blandhy respektive fet hy. Dessa serum innehåller den patenterade formulan C-ESTA med fettlösligt C-vitamin och antioxidanten DMAE som har revolutionerat anti age-branschen.

RESURFACE Förbättring av eventuella hudproblem

Det andra serumet förbättrar hudens struktur och eventuella hudproblem såsom ojämn hy, pigmentförändringar, acne och synliga ålderstecken. Här rekommenderas Bioglycolic Bioclear Lotion eller Bioglycolic Bioclear Cream för normal-, fet- eller blandhy respektive torr hy.

HYDRATE En återfuktande hudkräm

För att intensivt återfukta huden, skydda mot inflammation och verka föryngrande appliceras det sista serumet i Jan Marinis femstegsprogram. Här kan du välja mellan Transformation Face Cream för normal- eller blandhy,  Transformation Face Serum för fet hy eller Age Intervention Face Cream för torr hy.

PROTECT En skyddande solkräm med SPF 30+

Som ett avslutande skydd används Jan Marinis solskydd Antioxidant Daily Face Protectant SPF 33 för alla hudtyper. Det är ett bredspektrum-skydd som förhindrar skador från solens UV-strålar samtidigt som det ger huden en matt och len yta.

Produktfilter Visar alla 18 resultat
Kategorier
Varumärke
Sortera Efter