L’Oreal är ett av världens mest kända skönhetsmärken, som tillverkar allt ifrån makeup och hudvård till schampo, balsam, hårfärg och stylingprodukter. Företaget har en lång historia av att erbjuda innovativa och lyxiga skönhetsprodukter av hög kvalitet, och med sin slogan ”Because you’re worth it” har de alltid uppmuntrat kvinnor världen över att unna sig det allra bästa inom hud- och hårvård.

Det var år 1919 som den franske kemisten Eugène Paul Louis Schueller utvecklade hårfärgen Auréale, som skulle bli L’Oréals första produkt. Den såldes först till frisörsalonger, men företaget växte snabbt och redan året därpå anställde man tre kemister till för att fokusera på nya innovationer inom skönhet och hårvård. Idag arbetar över 20 000 personer i L’Oréal, och det lilla franska företaget har blivit världens största skönhetsföretag. De har också köpt upp många andra företag i skönhetsbranschen, till exempel The Body Shop, Decléor och NYX Cosmetics.

Ett komplett produktutbud

Vad du än söker när det gäller skönhetsprodukter finns det garanterat i L’Oréals utbud. Även om företaget började med att sälja hårfärg och hårvårdsprodukter utökades sortimentet snabbt till att även inkludera smink, kroppsvård och parfymer. Idag säljs L’Oréals produkter på såväl apotek och frisörsalonger som på shoppingcenter och i mängder av butiker online.

Because you’re worth it

De flesta som någon gång har sett en reklamfilm från L’Oréal eller köpt någon av märkets produkter har nog hört deras slogan ”Because you’re worth it”. Den säger egentligen det mesta om L’Oreals filosofi – att alla kvinnor är värda att bli bortskämda. Företaget vill hjälpa kvinnor att ta fram det bästa hos sig själva med hjälp av sina revolutionerande och prisvärda skönhetsprodukter som är noggrant utvecklade utifrån vad dagens kunder efterfrågar. Det kända mottot dök upp år 1973 under feminismens glansdagar, och syftar på att kvinnor ska göra sig vackra för sig egen skull och kunna göra sina egna val inom skönhet och stil.

Avancerad forskning för att ta fram de bästa produkterna

L’Oréal är kända för sin framstående forskning och utveckling när det gäller skönhetsprodukter, och de har skapat flera revolutionerande innovationer. Eftersom L’Oreal är emot djurförsök har de till exempel utvecklat en ersättning för vanlig hud vid namn episkin, som man testar produkterna på i stället för på djur. Denna metod ger till och med ännu bättre resultat, vilket gör det lättare för L’Oreal att utveckla nya banbrytande skönhetsprodukter. Det senaste steget i L’Oreals forskning är skriva ut 3D-modeller av mänsklig hud för att ytterligare förbättra sina tester.

L’Oréals olika produkter

Eftersom L’Oréals produkter finns tillgängliga nästan överallt så har de blivit favoriter i många kvinnors badrumsskåp. L’Oréal är ett skönhetsmärke som många vuxit upp med, och de fortsätter att leverera nya innovativa produkter samtidigt som många gamla favoriter stannat kvar i sortimentet. Produkterna är indelade i fyra övergripande kategorier: skönhetsprodukter, hårfärg, hårvård och hudvård, och vi har sammanställt en kort beskrivning av de allra populäraste alternativen i respektive kategori.

SKÖNHETSPRODUKTER Allt du behöver till sminkväskan

L’Oreal är med sitt enorma utbud av makeup och andra skönhetsprodukter det ultimata alternativet för dig som behöver fylla på sminkväskan. Här finns allt ifrån säsongens senaste färger på ögonskuggor och läppstift till kundernas favoritmascara och foundation, så oavsett vilken stil du föredrar eller vilken tillställning du ska på har L’Oreal garanterat vad du söker. Ett exempel på en tidlös skönhetsprodukt från L’Oréal är deras foundation Infallible som finns i ett stort antal färger och blir ett med din hudton samtidigt som den återfuktar och låter huden andas.

HÅRFÄRG Testa en ny färg eller bättra på din naturliga hårfärg

Med flera olika hårfärgsserier och en lång historia när det gäller att erbjuda de bästa nyanserna och de mest täckande färgerna är L’Oréal ett självklart alternativ för dig som vill underhålla din hårfärg eller kanske pröva något nytt. Oavsett om du behöver täcka utväxten, färga över de första gråa stråna eller bleka ditt hår har L’Oréal de rätta produkterna för ett långvarigt och garanterat lyckat resultat. Hårtoningen Casting Crème Gloss är en av de mest populära hårfärgsprodukterna i L’Oréals utbud, den doftar härligt tack vare att den inte innehåller ammoniak, och ger håret lyster och glans samtidigt som den förstärker din naturliga hårfärg.

HÅRVÅRD Vårda och styla ditt hår med L’Oreals produkter

Som komplement till hårfärgerna erbjuder L’Oréal också ett stort utbud av produkter för styling och hårvård. Du kan välja mellan många olika schampon, balsam, hårinpackningar, håroljor och andra stylingprodukter för att vårda och styla ditt hår och uppnå den där perfekta frisyren du alltid drömt om. Du som har färgat hår kan till exempel använda dig av L’Oréals populära Vitamino Color-serie som skyddar och behandlar håret så att färgen håller längre.

HUDVÅRD De bästa produkterna för din hud

L’Oréal är också ett stort namn inom hudvård, och i denna kategori hittar du allt ifrån ansiktskrämer och serum till ansiktsmasker och kroppsprodukter. En av L’Oréals bästsäljande produkter är dagkrämen Revitalift, som förutom att innehålla SPF 20 som skyddar huden mot solens strålning även minskar rynkor, ger en jämnare hudton och gör huden fastare vid regelbunden användning.

Produktfilter Visar 1 - 24 av 46 resultat
Kategorier
Varumärke
Sortera Efter