Macadamia Professional är kända för att utveckla innovativa hårvårdsprodukter som passar alla hårtyper. De satsar mycket på att återfukta håret för att det ska visa sig från sin bästa sida, och har utvecklat en unik blandning av arganolja och makadamiaolja som vårdar håret på djupet. Märket erbjuder fyra hårvårdsserier som är utvecklade utifrån hårtyp och behov, och de innehåller många olika produkter så att du garanterat kan hitta de som passar dig och ditt hår bäst. Välj mellan schampon, balsam, stylingprodukter och vårdande behandlingar för att ge ditt hår all den fukt det förtjänar.

Macadamias unika Pro Oil Complex

För att bidra med så mycket fukt som möjligt till håret har Macadamia utvecklat en unik ingrediens vid namn Pro Oil Complex. Det är en blandning av de vårdande oljorna från arganträdets frön och makadamiaträdets nötter som ger varje hårstrå sin optimala fuktbalans samtidigt som håret blir lättare att kontrollera och styla. Fördelen med Macadamias Pro Oil Complex är att det gör underverk för alla hårtyper, allt ifrån tunt och fint till tjockt och lockigt hår. Den kombinerade oljan är rik på fettsyror från omega 3, 5, 7 och 9 som vårdar och reparerar håret inifrån och ut och inte bara på ytan.

Ett stort antal naturliga ingredienser

Macadamia satsar på att erbjuda så många naturliga ingredienser som möjligt i sina produkter, men de har valt att inte vara 100% naturliga för att kunna uppnå ett optimalt resultat i ditt hår. Dessutom krävs det en del extra ingredienser för att produkterna ska hålla längre och förhindra att oljorna separeras – något som inte heller kan uppnås med enbart naturliga produkter. Däremot har man noga sett till att undvika parabener, färgämnen och starka sulfater. Produkterna är även glutenfria och certifierat cruelty-free, vilket innebär att de inte testas på djur.

Tack vare den noga avvägda andelen naturliga ingredienser sliter Macadamias produkter inte på färgat hår, vilket gör att din hårfärg håller längre. De är också skonsamma mot hårbotten och stärker och återfuktar håret på djupet. Detta är anledningen till att Macadamia blivit ett så populärt hårvårdsmärke som älskas av både proffs som frisörer och stylister såväl som vanliga konsumenter.

Macadamia Natural Oil

En av de första och definitivt den mest populära av Macadamias produktserier är Natural Oil, som innehåller produkter med naturlig makadamia- och arganolja i form av schampon, balsam, hårmasker och en vårdande hårolja. Makadamiaolja innehåller mer Omega 7 än någon annan nötolja, och eftersom Omega 7 till stor del påminner om hårets naturliga sebum kommer produkterna att vårda håret på ett så naturligt och effektivt sätt som möjligt. Denna produktserie passar också alla hårtyper tack vare att den även innehåller arganolja som gör håret mer mjukt och glänsande samtidigt som den ökar hårets styrka och minskar friss och statiskt hår.

Macadamias produkter

Macadamia introducerade först den revolutionerande hårserien Natural Oil med en optimal blandning av argan- och makadamiaolja som passar alla hårtyper. Men de har även utvecklat tre ytterligare produktserier som var och en är anpassad efter olika hårtyper och behov. Här får du en kort genomgång av de olika alternativen så att du kan hitta rätt produkter för just ditt hår.

ULTRA RICH MOISTURE För väldigt strävt och lockigt hår

Denna hårvårdsserie återfuktar och reparerar ditt hår på djupet. Den innehåller schampo, balsam, en hårmask och en oljebehandling som kan användas dagligen för att skydda mot kluvna hårtoppar och minska frissigt hår.

NOURISHING MOISTURE För medium till tjockt hår

Du som har medeltjockt till tjockt hår kommer snabbt märka att det känns mer återfuktat och lent när du använder dig av produkter i denna serie. Den innehåller schampo, balsam, en hårolja, en hårmask och en proteinbehandling i form av en leave in-produkt som ger håret nödvändiga vitaminer och mineraler samtidigt som den skyddar hårstråna från att gå av genom att öka hårets elasticitet.

WEIGHTLESS MOISTURE För tunt hår

För att uppnå ett fylligt hår fullt av volym även om du har tunt hår kan du använda produkterna i denna serie. De består av ett schampo, balsam, en sprayolja och en vårdande spray som förhindrar skador på håret samtidigt som den återfuktar och hjälper till att reda ut tovigt hår.

NATURAL OIL För alla hårtyper

Detta är Macadamias signaturserie som passar alla hårtyper. Den innehåller schampo och balsam för att få mer volym eller för att minska frissigt hår. Dessutom inkluderar den lockkräm, en hårmask, en vårdande hårkur och två olika håroljor.

Produktfilter Visar alla 7 resultat
Kategorier
Varumärke
Sortera Efter