Schwarzkopf är ett av de äldsta hårvårdsmärkena på marknaden då de har anor ända tillbaka till 1800-talet. Det var nämligen år 1898 som kemisten Hans Schwarzkopf öppnade sin första butik i Berlin där han sålde hårfärg och parfym. En av Schwarzkopfs första innovationer var ett schampo i pulverform vid namn Schaumpon, det löstes enkelt upp i vatten och blev mycket populärare än de hårtvålar man annars använde på den tiden.

Kort därpå introducerade Schwarzkopf det första flytande schampot på den europeiska marknaden, som blev föregångaren till alla moderna schampon. Det är därför inte särskilt konstigt att Schwarzkopf är ledande på marknaden när det gäller innovativa hårvårdsprodukter. Med 120 år i branschen vet Schwarzkopf precis vad kunderna efterfrågar när det gäller hårvård, och deras produkter kan idag köpas i mer än 50 länder över hela världen. Företagets motto ”Professional hair care for you” sammanfattar med en enda mening allt som Schwarzkopf står för – din möjlighet att uppnå samma resultat hemma som hos frisören oavsett hårtyp och frisyr.

Banbrytande innovationer inom hårvård

Företagskulturen hos Schwarzkopf har uppmuntrat till innovationer redan från början, vilket har lett till ett stort antal banbrytande hårfärger och hårvårdsprodukter som blivit storsäljare världen över. Ett exempel är den revolutionerande hårfärgen Re-Nature som lanserades på företagets 100-årsjubileum och är världens första självpigmenterande hårfärg för grått hår. När färgen appliceras återställer den det gråa hårets naturliga färg.

En av de senaste innovationerna är serien ColorExpert som gör att du kan få salongsresultat hemma tack vare ett unikt trestegssystem. Hårfärgen innehåller en patenterad OMEGAPLEX-teknologi som skyddar håret medan det färgas vilket resulterar i ett perfekt resultat utan att håret påverkas av färgen. 

Miljövänliga produkter och socialt ansvarstagande

Precis som många andra skönhetsföretag idag är Schwarzkopf väl medvetna om hur de påverkar miljön. Redan år 1987 ändrade företaget ingredienserna i sina hårsprayer för att göra dem CFC-fria, och sedan dess har det miljövänliga tänket funnits där naturligt. Schwarzkopf är också kända för sitt sociala ansvarstagande, något som bland annat fick dem att starta välgörenhetsinitiativet Million Chances som hjälper kvinnor och flickor världen över att skapa en ljusare framtid.

Professionell hårvård

Precis som Schwarzkopfs slogan lovar så erbjuder de professionell hårvård för alla. Deras mest avancerade hårvårdsserie kallas för Schwarzkopf Professional, och innehåller flera avancerade produktserier som ger dig samma fantastiska resultat som hos frisören. Produkterna riktar sig främst mot professionella användare såsom frisörsalonger och stylister, men kan självklart också användas hemma i form av till exempel schampon, balsam, inpackningar och stylingprodukter. De är dessutom lättanvända och ovanligt prisvärda med tanke på den höga kvalitet som Schwarzkopf erbjuder.

Schwarzkopfs olika produkter

Eftersom Schwarzkopf är ett av världens största hårvårdsmärken kommer du garanterat att hitta de produkter du söker i deras utbud. Den svarta silhuetten som representerar märket står för hög kvalitet till ett bra pris, och genom att välja Schwarzkopf Professional får du tillgång till samma produkter som proffsen på frisörsalonger världen över. Eftersom de utvecklas i samarbete med ledande frisörer och stylister kan Schwarzkopf Professional alltid erbjuda de bästa produkterna och de senaste trenderna inom hårvård. De riktar sig till både kvinnor och män, och förutom professionella hårfärger erbjuder Schwarzkopf också schampo, balsam och ett stort antal stylingprodukter.

FIBREPLEX Hårfärger som förhindrar att håret blir slitet

Denna produktserie erbjuder hårfärger med ett unikt bindningsförstärkande system som förhindrar att håret slits när det bleks eller färgas. På så sätt håller färgen längre och håret blir starkare i stället för att slitas under behandlingen.

IGORA Testa en ny färg eller bättra på din naturliga hårfärg

Detta är Schwarzkopf Professionals klassiska varumärke för hårfärger som har levererat kvalitetsprodukter i över 50 år. Det ger dig mängder av färger att välja mellan, allt ifrån neutrala nyanser av blont, brunt och svart till de allra senaste trenderna inom hårfärgning.

BLONDME Perfekt individuella blonda nyanser

Att få till en snygg blond nyans oavsett ursprunglig hårfärg och hårkvalitet är en av frisörernas största utmaningar. Tack vare Schwarzkopfs serie BLONDME kan du nu få ett unikt och individuellt resultat samtidigt som färgen vårdar ditt hår så att det inte skadas under blekningen.

ESSENSITY Naturligare hårfärger med 100% färgtäckning

Du som vill undvika silikoner, mineraloljor och artificiella dofter bör välja en hårfärg från Schwarzkopf serie ESSENSITY. Den erbjuder naturligare hårfärger utan ammoniak som levererar utmärkt färgtäckning tack vare märkets unika fytolipidteknologi.

BC BONACURE Vårdande produkter för alla hårtyper

Produktserien BC BONACURE erbjuder olika typer av vårdande produkter för alla hårtyper. Här kan du till exempel välja mellan återfuktande balsam, håroljor och inpackningar som bland annat passar dig med frissigt, skadat och färgat hår. Här ingår även hårvårdsprodukter som motverkar solens skadliga påverkan på håret och produkter med anti age-effekt.

OSIS + Professionella stylingprodukter

Om du letar efter de bästa stylingprodukterna är OSIS+ från Schwarzkopf ett givet val. De välkända förpackningarna i rött och silver innehåller unika ingredienser som låter dig skapa din egen signaturstil. Bara din egen kreativitet sätter gränserna för vilka frisyrer du kan åstadkomma med hjälp av OSIS+.

Produktfilter Visar 1 - 24 av 65 resultat
Kategorier
Varumärke
Sortera Efter