När frisören Anthony Mascolo jobbade på en av Toni&Guys salonger skapade han varumärket TIGI, som är välkända för sina färgstarka förpackningar och effektiva produkter som passar alla hårtyper. Anthony har genom åren fått ta emot utmärkelsen Storbritanniens bästa frisör tre gånger, och med sitt stora kunnande inom hår och styling vet han precis vad kunderna efterfrågar. När han inte kunde hitta de produkter han ville ha, så skapade han dem helt enkelt själv, vilket visade sig vara ett genidrag då TIGI idag är ett av världens mest populära salongsmärken.

Koll på de senaste trenderna

Med sin bakgrund från Toni&Guy, som grundades av hans släktingar, hade Anthony Mascolo all den erfarenhet han behövde för att utveckla TIGIs olika hårvårdsserier. Han specialiserade sig på att skapa frisyrer till modeller under fotograferingar, och utbildade sig också själv till fotograf. På så sätt fick han en unik inblick i de senaste trenderna inom hår och styling, och hade stor nytta av den kunskapen när han utvecklade TIGIs produkter. De utgör ett komplett sortiment av hårvård och stylingprodukter som gör att du kan följa de senaste trenderna och låta kreativiteten flöda, eller bara underhålla din frisyr med några av de bästa produkterna på marknaden. TIGI skapar frisyrer som inspirerar både frisörer och stylister, med hjälp av produkter som tar fram det bästa när det gäller ditt hår.

Ett professionellt hårvårdsmärke

Från början utvecklades TIGI främst för att frisörer som Anthony Mascolo skulle få tillgång till mer avancerade stylingprodukter. Produkterna sågs som verktyg för att på bästa sätt kunna styla kundernas hår, men med tiden utvecklades flera produktserier och märket började också rikta sig till vanliga konsumenter. Idag är det främst serien Bed Head som kan köpas hos frisören, i butiker och online, och den innehåller schampon, balsam och ett stort antal stylingprodukter. Målet är att erbjuda ett oändligt antal kreativa stylingmöjligheter som kan bidra med mer volym, ta fram din hårfärg på bästa sätt eller vårda och stärka håret för att det ska visa sig från sin bästa sida varje dag.

TIGIs produkter

Du känner säkert igen TIGIs produkter på de färgstarka förpackningarna i limegrönt, lila, knallrosa och turkost som är märkets signum. Precis som sina förpackningar så står TIGIs produkter ut från mängden tack vare de unika ingredienserna och de många olika användningsområdena som gör att du kan skapa den perfekta frisyren oavsett hårtyp. TIGI har fem olika produktserier där de två första riktar sig till vanliga konsumenter medan de övriga främst används av professionella frisörer och stylister.

BED HEAD En hårvårdsserie för dig som älskar att experimentera

Bed Head skapades av frisörer för att kunderna ska kunna experimentera med sina frisyrer och ha möjlighet att få till samma look hemma som i frisörstolen. Det är TIGIs mest kända produktserie som faktiskt utvecklades i samband med att Anthony Mascolo tillsammans med sin fru startade Bed Head Photographic Studios.

De innovativa produkterna består av schampon och balsam samt stylingprodukter och behandlingar som uppfyller alla behov du kan tänkas ha när det gäller ditt hår. Du kan till exempel få mer volym med hjälp av Superstar Queen for a Day Thickening Spray, skapa snygga lockar tack vare Foxy Curls Contour Cream eller fixera håret med hjälp av märkets Masterpiece Hairspray. På samma gång som du stylar håret vårdas och återfuktas det tack vare TIGIs unika ingredienser, och eftersom produkterna är dryga är de otroligt prisvärda jämfört med andra salongsmärken.

BED HEAD COLOUR TRIP Ett brett utbud av hållbara hårfärger

Detta är TIGIs hårvårdsserie som riktar sig till vanliga konsumenter, och här kan du välja mellan ett brett utbud av hårfärger som ger samma snygga resultat som när du färgar håret hos frisören. Det handlar knappast om några traditionella hårfärger, utan här får du tillgång till bland annat rosa, rött, orange, gult och blått hår som håller i upp till 20 tvättar.

COPYRIGHT COLOUR Hårfärger för professionella användare

Denna serie består av hårfärger som riktar sig till professionella användare såsom frisörer och stylister. Den består av sju olika färger i en skala från gyllenblont till mahognyrött, och eftersom de kan blandas så går det att skapa ett stort antal nyanser beroende på vad kunden efterfrågar och passar i.

CATWALK Avancerade stylingprodukter för de senaste hårtrenderna

Du som söker hårvårdsprodukter med oöverträffad styrka och effektivitet kan ta en titt på utbudet i serien Catwalk, som är utvecklad för att styla hår inför modevisningar och fotograferingar. Här ingår både schampo och balsam som en förberedande behandling, och ett stort antal stylingprodukter som hjälper dig att skapa vilken frisyr som helst som inspirerats av de senaste trenderna på catwalken.

S FACTOR Vårdande produkter med skyddande ingredienser

För att kunna styla håret dagligen behöver du se till att skydda och återfukta det regelbundet. Då kan du ta hjälp av produkterna i serien S Factor, som innehåller vårdande ingredienser som solrosfröolja och silke. Du kan till exempel välja mellan produkter för frissigt, skadat, torrt eller färgat hår, som snabbt förvandlar håret och förbereder det inför dagens utmaningar.

Produktfilter Visar alla 6 resultat
Kategorier
Varumärke
Sortera Efter