Fri Frakt från 700kr

 

1-2 vardagar leverans

 

100 000+ nöjda kunder

Leveransinfo

Var är min order?

Du kan se status och spåra frakten på din order genom att ange ditt order id och postnummer nedan:Du ska även få en bekräftelse till din e-post när vi skickar din order. I den ska det finnas ett spårningsnummer och en länk där du kan spåra din order. Om du inte fått detta e-mail kan det vara så att vi inte har skickat din order. Kolla även i din skräppostmapp ifall emailet finns där.

 

Leveransinformation

Normal leveranstid inom Sverige är 1-2 arbetsdagar efter det att vi mottagit din beställning för varor som finns i lager. Vi har som mål att skicka din beställning senast arbetsdagen efter att du lagt din order, sedan är leveranstiden med alla fraktbolag normalt 1-2 dagar till största delen av Sverige.

Till vissa delar av Sverige kan dock leveranstiden normalt vara 1-2 dagar längre. Med PostNord inkluderar detta norra Sverige med postnummer som börjar på 8 och 9.

Vi skickar med PostNord Varubrev och DHL.

PostNord Varubrev ekonomi eller 1:a klass: Mindre försändelser kommer levereras direkt till din brevlåda medan du för större försändelser kommer få en avi (antingen via SMS eller brev) för att hämta ut försändelsen hos ditt postombud.

DHL Servicepoint: Levereras till ombud och du aviseras för att hämta ut försändelsen.

Försändelser som kommer till ombud skall hämtas inom 14 dagar för att förhindra att de går i retur.

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x