Leveransinfo

Var är min order?

Du kan se status på din senaste order genom att ange ditt order id och postnummer nedan:Du ska även få en bekräftelse till din e-post när vi skickar din order. I den ska det finnas ett spårningsnummer och en länk där du kan spåra din order. Om du inte fått detta e-mail kan det vara så att vi inte har skickat din order. Kolla även i din skräppostmapp ifall emailet finns där.

 

Leveransinformation

Normal leveranstid inom Sverige är 1-2 arbetsdagar efter det att vi mottagit din beställning för varor som finns i lager. Vi har som mål att skicka din beställning senast arbetsdagen efter att du lagt din order, sedan är leveranstiden med alla fraktbolag normalt 1-2 dagar till största delen av Sverige.

Till vissa delar av Sverige kan dock leveranstiden normalt vara 1-2 dagar längre. Med PostNord inkluderar detta norra Sverige med postnummer som börjar på 8 och 9.

Vi skickar med PostNord och DHL. Vi använder en intrikat algoritm som väljer fraktsätt beroende på flera variabler. Regelverket ser ut ungefär som nedan, men är ej helt exakt.

  • Ordrar innehållandes parfym med ett totalt ordervärde om >390 kr, samt en paketvikt om >475 gram skickas med DHL.
  • Ordrar med en vikt om 500g eller mer skickas med DHL. Dagar vi väntas skicka minst 100 varubrev är denna viktgräns istället 1000 gram.
  • Ordrar med ett totalt värde om ca 2 000 kr eller mer skickas med DHL.
  • Om ordern inte skickas med DHL enligt någon av ovan regler så kommer den skickas med PostNord Varubrev.

PostNord Varubrev ekonomi eller 1:a klass: Mindre försändelser kommer levereras direkt till din brevlåda medan du för större försändelser kommer få en avi (antingen via SMS eller brev) för att hämta ut försändelsen hos ditt postombud.

DHL Servicepoint: Levereras till ombud och du aviseras för att hämta ut försändelsen.

Försändelser som kommer till ombud skall hämtas inom 14 dagar för att förhindra att de går i retur.