Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Leveransinfo

Var är min order?

Du kan se status och spåra frakten på din order genom att ange ditt order id och postnummer nedan:Du ska även få en bekräftelse till din e-post när vi skickar din order. I den ska det finnas ett spårningsnummer och en länk där du kan spåra din order. Om du inte fått detta e-mail kan det vara så att vi inte har skickat din order. Kolla även i din skräppostmapp ifall emailet finns där.

 

Leveransinformation

Normal leveranstid inom Sverige är 1-2 arbetsdagar efter det att vi mottagit din beställning för varor som finns i lager. Vi har som mål att skicka din beställning senast arbetsdagen efter att du lagt din order, sedan är leveranstiden med alla fraktbolag normalt 1-2 dagar till största delen av Sverige.

Till vissa delar av Sverige kan dock leveranstiden normalt vara 1-2 dagar längre. Med PostNord inkluderar detta norra Sverige med postnummer som börjar på 8 och 9.

Vi skickar med BudBee, PostNord Varubrev och DHL.

BudBee Box: Levereras till vald BudBee Boxstation

BudBee Home: Hemleverans med BudBee under kvällstid

PostNord Varubrev ekonomi eller 1:a klass: Mindre försändelser kommer levereras direkt till din brevlåda medan större försändelser vanligtvis hängs i påse på dörren.

DHL Servicepoint: Levereras till DHL Servicepoint ombud och du aviseras för att hämta ut försändelsen.

Försändelser som kommer till ombud skall hämtas inom 14 dagar för att förhindra att de går i retur.