Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Returer & Reklamationer

Vi ger dig 14 dagars ångerrätt för oanvända varor med obruten plombering/försegling/cellofanplast. För att returnera en vara måste du meddela oss om att du vill returnera den inom 14 dagar från att du mottagit den. Vi kan skicka en returfraktsetikett till dig via epost eller brev. För denna tar vi 50kr inkl. moms, som vi drar av på din betalning/faktura.

Om du ej följer ovan föreskrift har vi rätt att ta ut en frakt- och administrationsavgift om 100kr. Du meddelar oss enklast via e-post. Vi förser dig då med en returfraktsetikett och vidare instruktioner.

Skicka med följesedeln så att vi vet att returen är från dig och vad det gäller.
Vi återbetalar dig sedan så fort vi kan. Oftast så får du tillbaka pengarna inom 1 vecka.

Du kan även betala med frimärken, eller köpa frakthandling på postnord.se som du skriver ut själv, t.ex. "Brev skicka lätt" eller "Rek".

Du är ansvarig för att returen når oss. Brevförsändelser är ej försäkrade och du riskerar en eventuell förlust om PostNord i värsta fall förlorar försändelsen. Rekommenderade brev och postpaket är försäkrade.

Vi bjuder självklart på returen om det är ett uppenbart fel på en produkt eller om vi har skickat fel vara. I de här fallen brukar vi skicka en returfraktsetikett.

Reklamerar och returnerar du en produkt måste hela produkten inklusive dess förpackning returneras.

Hur du förpackar returen

Det är viktigt att du förpackar det som ska returneras minst lika väl som vi hade förpackat varan till dig. Det spelar ingen roll om det är en retur enligt ångerrätten eller en reklamation av en defekt produkt.

Det innebär att varan helst skall förpackas i en kartong som kan tåla stötar och skyddar produkten mot yttre skador. Helst ska det även finnas fyllnadsmaterial runt produkten så att den inte ligger löst inne i kartongen.

Varor som skickas i vadderade kuvert får ofta kraftiga kartongskador om de inte skyddas extra, och vi rekommenderar generellt inte dessa.

Om du har fått en returfraktsetikett av oss: Klistret på tejp förstör utskriften på fraktetiketten så det är viktigt att inte tejpa ens med genomskinlig tejp på etiketten.