Matrix

Det var år 1980 som den amerikanska frisören Arnie Miller startade Matrix tillsammans med sin fru, och idag är det ett av världens mest populära hårvårdsmärken som används flitigt på frisersalonger världen över. De olika produktserierna ser till att du lätt kan hitta rätt hårvård för just din hårtyp, och med hjälp av Matrix kan du äntligen uppnå det hår du alltid har drömt om. Förutom hårvård och stylingprodukter erbjuder de också hårfärg och salongsbehandlingar vilket resulterat i ett komplett utbud av allt som stylister, frisörer och hårfantaster kan behöva. 

Tryck här för att läsa mer

Professionell hårvård utvecklad för frisörer

Eftersom grundarna av Matrix själva var frisörer visste de precis vad kunderna efterfrågade och vilka produkter som saknades på marknaden. Efter noggrann utveckling av ett antal hårvårdsprodukter av högsta kvalitet tog de kontakt med amerikanska frisörsalonger för att erbjuda sin expertis. Konceptet blev en succé, och snart hade Matrix blivit ett namn att räkna med i den amerikanska hårvårdsbranschen. Förutom hårvård och stylingprodukter erbjuder de också hårfärg och salongsbehandlingar vilket resulterat i ett komplett utbud av allt som stylister, frisörer och hårfantaster kan behöva. Dessutom anordnar de regelbundet utbildningar i hur produkterna ska användas för att ge bästa resultat.

Ett steg mot naturligare produkter

Matrix har alltid hängt med i de senaste trenderna inom hårvård, och eftersom allt fler konsumenter efterfrågar mer naturliga produkter har man utvecklat en ny serie vid namn Biolage R.A.W. Produkterna i serien innehåller 70-100% naturliga ingredienser, samtidigt som man inte tummat på kvaliteten och de utmärkta resultat som är Matrix signum. Detta är ett revolutionerande koncept då Matrix är det första stora hårvårdsmärke som på allvar satsar på att erbjuda naturliga produkter. Matrix är också noga med att informera om att de inte testar några av sina produkter eller ingredienser på djur, vilket gäller alla deras produktserier oavsett om de innehåller naturliga ingredienser eller inte.

Matrix produkter

Eftersom Matrix är ett av världens största företag inom hårvård och styling så hittar du alla produkter du kan tänkas behöva i deras utbud. Oavsett om du vill återskapa de senaste frisyrtrenderna från catwalken, färga över ditt gråa hår eller behöver en djupverkande och återfuktande inpackning så är Matrix svaret du söker. De erbjuder produkter i fyra olika kategorier, hårvård, hårfärg, styling och textur, där du kan välja och vraka bland de bästa alternativen för just din hårtyp. 

HÅRVÅRD Allt du behöver för att ta fram det bästa hos ditt hår

Matrix är kanske mest kända för sina hårvårdsprodukter som används av både frisörer och privatpersoner. De är indelade i ett flertal produktserier så att du kan hitta de alternativ som passar bäst för ditt hår. Här hittar vi till exempel R.A.W med 70-100% naturliga ingredienser, Advanced som riktar sig till dig med skadat hår, Core med naturlig hårvård för alla hårproblem och Exquisite Oil som innehåller skyddande moringaolja. Förutom schampo och balsam erbjuder Matrix produkter som hårmasker och djupverkande behandlingar, oljor och serum, torrschampon och vårdande sprayprodukter.

HÅRFÄRG Professionella hårfärger av salongskvalitet

För tillfället har Matrix utvecklat hela nio olika produktserier inom hårfärg, som främst används på frisörsalonger. De innehåller bland annat blekningar, permanenta och halvpermanenta hårfärger samt behandlingar som täcker grått hår till 100%. Några exempel på produktserierna inom denna kategori är det mångsidiga uppljusningssystemet Color Graphics, ColorSync som är en halvpermanent hårfärg som ger håret fyllighet och glans samt den permanenta hårfärgen SoColor.Beauty.

STYLING Styla ditt hår som proffsen

För att fixa och styla ditt hår till vardags eller fest kan du använda dig av Matrix egna stylingprodukter som är indelade i tre olika kategorier. Vavoom är en avslutande salongsbehandling i form av snabbtorkande och extra hållbar hårspray, Style Link innehåller ett tjugotal produkter såsom värmeskydd, utslätande kräm och hårmousse medan Biolage erbjuder naturliga stylingprodukter med vårdande ingredienser.

TEXTUR Stärkande permanenter med perfekt resultat

Du som längtar efter ett lockigt och fylligt hår kan välja mellan produkterna i serien Opti Collection, som består av olika permanenter som kan ge dig allt ifrån fasta lockar till mjuka vågor. De erbjuds endast på frisörsalonger, och samtidigt som de ger ett varaktigt resultat så att du slipper locka håret varje dag stärker de också håret och förhindrar skador från behandlingen.

Filtrera
Jämför produkter (0)
Matrix Total Results High Amplify Volume Shampoo 300ml

Matrix Total Results High Amplify Volume Shampoo 300ml

Vårdande schampo med stärkande proteiner som tillför volym och inger en känsla av ett fylligare hår.  Schampot tillför struktur och ett hållbart lyft! Skonsam för färgat hår. Silikonfri ..

189 SEK
Matrix Biolage Volume Bloom Shampoo 250ml

Matrix Biolage Volume Bloom Shampoo 250ml

Ett volymgivande schampo som ger upp till 70% mer volym efter endast en användning. Optimalt för platt och livlöst hår som vill ha ett extra lyft och en fylligare känsla. Schampot ökar utrymmet mellan..

259 SEK
Matrix Biolage Hydrasource Shampoo 1000ml

Matrix Biolage Hydrasource Shampoo 1000ml

Matrix Biolage Hydrasource Shampoo 1000ml är en fantastisk produkt som ger ditt hår den ultimata fuktighetsbehandlingen. Med sin unika formula av aloe vera och alger, rengör den varsamt håret sa..

349 SEK 499 SEK
Matrix Biolage Advanced Keratindose Conditioner 1000ml

Matrix Biolage Advanced Keratindose Conditioner 1000ml

Matrix Biolage Advanced Keratindose Conditioner 1000ml är den ultimata lösningen för torrt och skadat hår. Denna innovativa formula innehåller en hög koncentration av keratin, som stärker och skydda..

419 SEK 479 SEK
Matrix Biolage Advanced Keratindose Shampoo 1000ml

Matrix Biolage Advanced Keratindose Shampoo 1000ml

Matrix Biolage Advanced Keratindose Shampoo 1000ml är den perfekta lösningen för dig som söker ett schampo som kan återställa skadat hår till sin forna glans. Med en unik formula som är rik på kerat..

479 SEK
Matrix Biolage Colorlast Shampoo 1000ml

Matrix Biolage Colorlast Shampoo 1000ml

Matrix Biolage Colorlast Shampoo 1000ml är en högpresterande produkt som är speciellt utformad för att ta hand om färgat hår. Med sin unika formula och naturliga ingredienser, inklusive orkidéextrak..

359 SEK 479 SEK
Matrix Biolage Hydrasource Mask With Aloe 150ml

Matrix Biolage Hydrasource Mask With Aloe 150ml

Matrix Biolage Hydrasource Mask med Aloe 150ml är en djupt återfuktande hårmask som ger ditt hår en omedelbar boost av fukt. Den unika sammansättningen av aloe vera och andra naturliga ingrediense..

149 SEK 209 SEK
Matrix Biolage Hydrasource Ultra Shampoo 1000ml

Matrix Biolage Hydrasource Ultra Shampoo 1000ml

Matrix Biolage Hydrasource Ultra Shampoo 1000ml är en högpresterande hårvårdslösning som ger intensiv återfuktning till torrt och skadat hår. Med sin unika formula av aloe vera och alger, rengör den..

369 SEK 479 SEK
Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Shampoo 1000ml

Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Shampoo 1000ml

Med Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Shampoo 1000ml kommer du att uppleva en härlig känsla av mjukhet och glans i ditt hår. Denna unika formula är speciellt utformad för att stärka och skydda din..

289 SEK 479 SEK
Matrix Total Results Color Obsessed So Silver Shampoo 300ml

Matrix Total Results Color Obsessed So Silver Shampoo 300ml

Matrix Total Results Color Obsessed So Silver Shampoo 300ml är den ultimata lösningen för att bevara och förbättra färgen på ditt blonda eller silverfärgade hår. Med en unik formula som innehåller b..

209 SEK
Matrix Biolage Hydrasource Conditioner 200 ml

Matrix Biolage Hydrasource Conditioner 200 ml

Matrix Biolage Hydrasource Conditioner 200 ml är en fuktgivande balsam som ger omedelbar återfuktning till torrt och skadat hår. Med unika egenskaper såsom aloe vera och algextrakt, ger denna balsam..

269 SEK
Matrix Biolage Hydrasource Shampoo 400ml

Matrix Biolage Hydrasource Shampoo 400ml

Matrix Biolage Hydrasource Shampoo 400ml är en lyxig och fuktgivande schampo som ger ditt hår en intensivt återfuktande behandling. Med sin unika formula som innehåller aloe vera och alger, rengör d..

199 SEK 299 SEK
Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Conditioner 1000ml

Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Conditioner 1000ml

Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Conditioner 1000ml är en kraftfull produkt som stärker och skyddar ditt hår på djupet. Med sin unika formula, som innehåller bambuextrakt och ceramider, återuppby..

389 SEK 479 SEK
Matrix Biolage Hydrasource Ultra Shampoo 400ml

Matrix Biolage Hydrasource Ultra Shampoo 400ml

Matrix Biolage Hydrasource Ultra Shampoo 400ml är den ultimata lösningen för torrt och skadat hår. Denna högpresterande schampoformel är speciellt utvecklad för att återfukta håret på djupet och ge ..

219 SEK 264 SEK
Matrix Biolage Hydrasource Ultra Conditioner 400ml

Matrix Biolage Hydrasource Ultra Conditioner 400ml

Med Matrix Biolage Hydrasource Ultra Conditioner 400ml får ditt hår en ultimat återfuktning och näring. Denna unika formula är speciellt utvecklad för att ge ditt hår den perfekta balansen mellan fu..

279 SEK
Matrix Biolage Hydrasource Conditioner 1094ml

Matrix Biolage Hydrasource Conditioner 1094ml

Matrix Biolage Hydrasource Conditioner 1094ml är en fantastisk produkt som ger ditt hår en djup återfuktning och näring. Den unika formulan är berikad med aloe vera och alger som ger håret en mjuk o..

459 SEK
Matrix Biolage Colorlast Conditioner 1000ml

Matrix Biolage Colorlast Conditioner 1000ml

Matrix Biolage Colorlast Conditioner 1000ml är den ultimata lösningen för att bevara färgen på ditt hår. Denna conditioner är speciellt utformad för att skydda ditt hår mot skador och blekning s..

389 SEK 409 SEK
Matrix Biolage Advanced Keratindose Conditioner 200ml

Matrix Biolage Advanced Keratindose Conditioner 200ml

Matrix Biolage Advanced Keratindose Conditioner 200ml är den ultimata lösningen för skadat hår som behöver intensiv behandling. Denna högpresterande balsam är berikad med en unik formula som stärker..

269 SEK
Matrix Total Results Color Obsessed So Silver Shampoo 1000ml

Matrix Total Results Color Obsessed So Silver Shampoo 1000ml

Matrix Total Results Color Obsessed So Silver Shampoo 1000ml är en fantastisk produkt som hjälper dig att få en snygg och glänsande silverfärgad ton i ditt hår. Denna shampoo är speciellt utformad f..

369 SEK
Matrix Biolage RAW Rehydrate Mask 400ml

Matrix Biolage RAW Rehydrate Mask 400ml

Med Matrix Biolage RAW Rehydrate Mask 400ml kan du ge ditt hår den ultimata återfuktningen det behöver. Denna fantastiska produkt är tillverkad av naturliga ingredienser, vilket gör den skonsam mot ..

199 SEK 380 SEK
Matrix Total Results Moisture Me Rich Shampoo 300ml

Matrix Total Results Moisture Me Rich Shampoo 300ml

Vårdande schampo som tillför rikligt med fukt, för ett friskt, mjukt och glansigt hår. Innehåller Glycerin som verkar fuktgivande. ..

189 SEK
Matrix Total Results Moisture Me Rich Conditioner 300ml

Matrix Total Results Moisture Me Rich Conditioner 300ml

Vårdande och utredande balsam som tillför rikligt med fukt, för ett friskt, mjukt och glansigt hår. Innehåller Glycerin som verkar fuktgivande. ..

209 SEK
Matrix Biolage Volume Bloom Conditioner 200ml

Matrix Biolage Volume Bloom Conditioner 200ml

Ett vårdande och utredande balsam som ger upp till 70% mer volym efter endast en användning. Optimalt för platt och livlöst hår som vill ha ett extra lyft och en fylligare känsla. Balsamet ökar utrymm..

259 SEK
Matrix Biolage Colorlast Shampoo 250ml

Matrix Biolage Colorlast Shampoo 250ml

Matrix Biolage Colorlast Shampoo är den ultimata lösningen för att bevara färgen på ditt hår. Med en unik formula som innehåller antioxidanter och UV-skydd, skyddar den inte bara din hårfärg från at..

239 SEK
Matrix Total Results High Amplify Volume Conditioner 300ml

Matrix Total Results High Amplify Volume Conditioner 300ml

Utredande och vårdande balsam med stärkande proteiner som tillför volym och inger en känsla av ett fylligare hår.  Håret blir lent, följsamt, glansigt och fylligt.  Silikonfri formula. Använd..

179 SEK
Matrix Biolage Advanced Keratindose Shampoo 250ml

Matrix Biolage Advanced Keratindose Shampoo 250ml

Matrix Biolage Advanced Keratindose Shampoo 250ml är den ultimata lösningen för skadat och torrt hår. Med sin unika formula av keratin och pro-keratin reparerar och stärker den håret från insidan oc..

249 SEK
Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Conditioner 200ml

Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Conditioner 200ml

Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Conditioner 200ml är den ultimata lösningen för att stärka och vårda skört hår. Med en unik formel som är berikad med bambuextrakt och ceramider, ger denna balsam..

279 SEK
Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Conditioner 250ml

Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Conditioner 250ml

Med Matrix Biolage Advanced Fiberstrong Conditioner 250ml får ditt hår den ultimata styrkan och skyddet som det behöver. Denna unika formula är speciellt utformad för att stärka och vårda skört hår ..

199 SEK