Fri Frakt från 700kr

 

1-2 vardagar leverans

 

100 000+ nöjda kunder

Om oss

Vårt mål är att vara det självklara valet för alla konsumenter som vill handla parfym, hudvård, hårvård och makeup. YOU.se har ett stort och ständigt ökande utbud av skönhetsprodukter från mer än 200 olika varumärken. Vi kan erbjuda snabba leveranser och flera leveransalternativ tack vare att vi har full kontroll över vårt eget lager i Mölndal utanför Göteborg.

Just nu är vi också enda svenska återförsäljare och agent för följande varumärken: AnteAGE, Perfect Image, VIA Cosmedics

Vi är även auktoriserade återförsäljare av REF, Paul Mitchell, E+46, Murad, Cosmetic Skin Solutions, Clinical Resolution Laboratory, Azbane och Barbador.

Vi strävar alltid efter att erbjuda hög service men även att hålla låga priser. Vi försöker i största möjliga mån att erbjuda produkter till lägre priser än distributörernas rekommenderade priser. För att kunna göra detta köper vi inte alltid in produkterna från märkenas officiella distributörer i Sverige, då de i vissa fall tar ut kraftiga överpriser. Vi köper istället in produkterna från distributörer runt om i Europa, självklart alltid äkta originalprodukter.

YOU.se drivs av Vou You AB

Våra kontaktuppgifter hittar du här

Historia

YOU.se startades i slutet av 2017, av Vou You AB, som parallellt drev nätbutikerna bebeautiful.se (grundad 2010) och dermastore.se (grundad 2013). YOU.se idag är en ihopslagning av YOU.se med tidigare Dermastore.se och beBeautiful.se.

DermaStore öppnade i början av 2013 när dess grundare insåg behovet bland konsumenter att kunna utföra professionella hudvårdsbehandlingar själva till ett rimligt pris. På den svenska marknaden fanns det endast ett begränsat utbud av den typ av hudvård som vi sålde. Många tvingades därför till att söka upp hudvårdssalonger där produkterna och behandlingarna är dyra. Till en början sålde vi endast specialprodukter såsom kemisk peeling, men har senare utökad vårt utbud. Vi utökar ständigt vårt sortiment med nya produkter och varumärken för att erbjuda kunder det bästa och populäraste samt mer ovanliga produkter på marknaden.

Få 11% rabatt på ditt första köp! 🔥

Steg 1. Följ you.sverige på Instagram

Steg 2. Gå med i vårt nyhetsbrev 💌

x