Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Om oss

Vårt mål är att vara det självklara valet för alla konsumenter som vill handla parfym, hudvård, hårvård och makeup. YOU.se har ett stort och ständigt ökande utbud av skönhetsprodukter från mer än 300 olika varumärken. Vi kan erbjuda snabba leveranser och flera leveransalternativ tack vare att vi har full kontroll över vårt eget lager nära Göteborg.

Just nu är vi också enda svenska återförsäljare och agent för följande varumärken: AnteAGE, Perfect Image, VIA Cosmedics

Vi är även auktoriserade återförsäljare av Xerjoff, Nasomatto, Theodoros Kalotinis, Orto Parisi, REF, Paul Mitchell, E+46, Cosmetic Skin Solutions m.fl.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högsta service.

Vi köper in alla våra produkter från distributörer i Sverige och Europa. Undantagsfall för de varor som vi själva importerar från USA som generalagentur.

YOU.se drivs av Vou You AB

Våra kontaktuppgifter hittar du här

Historia

YOU.se startades i slutet av 2017, av Vou You AB, som parallellt drev nätbutikerna bebeautiful.se (grundad 2010) och dermastore.se (grundad 2013). YOU.se idag är en ihopslagning av YOU.se med tidigare Dermastore.se och beBeautiful.se. Under 2023 förvärvade vi Valuris.se som slogs samman med YOU.se

DermaStore öppnade i början av 2013 när dess grundare insåg behovet bland konsumenter att kunna utföra professionella hudvårdsbehandlingar själva till ett rimligt pris. På den svenska marknaden fanns det endast ett begränsat utbud av den typ av hudvård som vi sålde. Många tvingades därför till att söka upp hudvårdssalonger där produkterna och behandlingarna är dyra. Till en början sålde vi endast specialprodukter såsom kemisk peeling, men har senare utökad vårt utbud. Vi utökar ständigt vårt sortiment med nya produkter och varumärken för att erbjuda kunder det bästa och populäraste samt mer ovanliga produkter på marknaden.