Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Azzaro L'Eau Pour Homme edt 100ml

Vårt pris: 419 SEK

  • Tillverkare: Azzaro
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Doftnoter

Lavendel Lavendel Grapefrukt Grapefrukt Citron Citron Geranium Geranium Sandelträ Sandelträ Patchouli Patchouli Vetiver Vetiver Mysk Mysk

Azzaro L'Eau Pour Homme edt 100ml

Azzaro L'Eau Pour Homme eau de toilette 100ml är en frisk och uppfriskande doft som passar för varje tillfälle. Med en unik blandning av citrus, trä och kryddor ger denna doft en känsla av elegans och maskulinitet. Den långvariga doften ger en självsäkerhet som håller hela dagen. Azzaro L'Eau Pour Homme är perfekt för den moderna mannen som vill sticka ut från mängden och lämna ett minnesvärt intryck

Azzaro Pour Homme L'Eau är en manlig doft från Azzaro som lanserades år 2011. Doften är en perfekt blandning av aromatiska, träiga och kryddiga noter med inslag av citrus, kryddor och blommor.

Doftnoterna

  • Toppnoter: Grapefrukt, Citron och Yuzu
  • Hjärtnoter: Lavendel och Geranium
  • Basnoter: Vetiver, Mysk, Sandelträ och Patchouli

Azzaro Pour Homme L'Eau skapades av den franske parfymören Michel Girard. Parfymen passar bäst under de varmare årstiderna som sommar och vår men fungerar lika bra på natten under andra säsonger.

Denna parfym har en ok långvarighet. För de flesta varar den runt en halv arbetsdag. Det är en lättburen doft som passar perfekt för alla tillfällen.

Fördelarna med att använda Azzaro Pour Homme L'Eau

Azzaro Pour Homme L'Eau är en klassisk doft som passar alla män oavsett ålder eller personlighetstyp. Doften ger ett förtroendeingivande intryck och kan hjälpa dig att känna dig mer självsäker i alla situationer.

Denna parfym kommer i en elegant flaska på 100ml vilket gör den idealisk för både hemma- och resbruk. Den är enkel att applicera genom att spraya på nacken eller handlederna för att fånga upp dess härliga doft.

Vad gör Azzaro Pour Homme L'Eau så populär?

Azzaro Pour Homme L'Eau har blivit mycket populär på grund av dess unika blandning av olika noter som ger upphov till en frisk och maskulin doft. Den är också lättburen vilket gör den idealisk för alla tillfällen.

Vem passar Azzaro Pour Homme L'Eau bäst för?

Azzaro Pour Homme L'Eau passar alla män oavsett ålder eller personlighetstyp eftersom det är en universell doft som aldrig går ur stil.

Användningsinstruktioner

För bästa resultat bör du applicera Azzaro Pour Homme L'Eau direkt efter duschen när din hud fortfarande är fuktig. Ett annat tips är att applicera parfymen på områden där pulsen slår högt såsom nacke, handled eller bakom örat. På detta sätt aktiveras doften bättre.

Olika användningsscenarios

  • Festlig händelse: Använd Azzaro Pour Homme L'Eau för att imponera på dina vänner vid nästa festliga händelse.
  • Möten: Använd denna eleganta doft under möten för att ge ett professionellt intryck av självsäkerhet och stilfullhet.
  • Vardagligt bruk: Använd Azzaro Pour Homme L'Eau dagligen som din signaturdoft för att alltid lukta bra oavsett vad dagen kommer bjuda på.

Om varumärket

Azzaro grundades 1967 av den tunisiska modedesignern Loris Azzaro. Varumärket blev känt för sina eleganta kläder i glamourösa tyger med gnistrande paljetter eller glimrande stenar vilket senare ledde till skapandet av exklusiva parfymer inspirerade av samma lyxiga estetik som företaget var känt för.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också