Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Carolina Herrera Chic edp 80ml

Vårt pris: 659 SEK

Andra alternativ / Köp till
Doftnoter

Freesia Freesia Tuberose Tuberose Rose Rose Liljekonvalj Liljekonvalj Apelsinblom Apelsinblom Mysk Mysk Sandelträ Sandelträ Vanilj Vanilj

Carolina Herrera Chic edp 80ml

Carolina Herrera Chic eau de parfum 80ml är en doft som tar dig på en resa av sofistikerad elegans. Med sin unika blandning av blommor och fruktiga noter, skapar den en känsla av självsäkerhet och stil. Denna parfym ger dig en förförisk aura som varar hela dagen och lämnar ett minnesvärt intryck. Med dess högkvalitativa ingredienser är Carolina Herrera Chic ett måste för alla som vill känna sig chic och vacker

Carolina Herrera Chic Eau de Parfum 80ml är en kvinnlig doft som lanserades 2002. Parfymen är en perfekt kombination av blommiga, pulvriga, muskiga och gröna doftnoter som skapar en unik och oemotståndlig doft.

Fragrance Notes

Carolina Herrera Chic Eau de Parfum har toppnoter av tuberos, ros och fresia. Hjärtnoterna består av apelsinblomma, fresia, liljekonvalj och mandarinblomma. Basnoterna landar i sandelträ, vanilj och mysk.

Parfymör

Carolina Herrera Chic Eau de Parfum är skapad av den legendariska parfymören Alberto Morillas. Han är känd för att ha skapat några av världens mest populära dofter.

Användning

Denna doft passar bäst för dagtid under våren och sommaren men fungerar självklart även på natten och under andra årstider. Parfymen har en medelstyrka och varar upp till en halv arbetsdag.

Fördelar

  • Unik och oemotståndlig doft
  • Klassiskt men samtidigt modernt val för kvinnor i alla åldrar
  • Bra hållbarhet på huden
  • Packad i en stilfull flaska som ser bra ut på din toalettbord eller makeupbord
  • Sällsynt bland andra produkter på marknaden idag

Vem Passar Carolina Herrera Chic Eau de Parfum För?

Denna doft passar perfekt för kvinnor i alla åldrar som söker efter en klassisk men samtidigt modern doft. Carolina Herrera Chic Eau de Parfum är särskilt lämplig för kvinnor med självsäkerhet, elegans och stil. Det är också ett bra val för kvinnor som vill ha en långvarig och unik doft.

Märket Carolina Herrera

Carolina Herrera startade sin karriär inom modedesign när hon öppnade sin första butik 1981 i New York City. Sedan dess har hon varit känd över hela världen för sina fantastiska designsamarbeten med några av världens största modehus. Hon lanserade sin första signaturdoft 1988, vilken snabbt blev populär runtom i världen tack vare dess unika och sofistikerade aromer.

  1. Använd denna produkt genom att applicera den direkt på din hud eller kläder från flaskan.
  2. Tips: spraya lite extra på handlederna eller bakom öronen där pulsen slår starkare.
  3. Använd inte denna produkt om du är allergisk mot någon ingrediens i produkten.
  4. Förvara produkten borta från direkt solljus eller höga temperaturer för att undvika nedbrytning av ingredienser.

Versatilitet:

Denna produkt kan användas vid olika tillfällen såsom fester, möten eller till vardagsbruk. Detta beror helt på vad du själv föredrar!

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också