Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Carolina Herrera Good Girl edp 80ml

Vårt pris: 1.359 SEK

Andra alternativ / Köp till
Video
Doftnoter

Kakaoböna Kakaoböna Tonkaböna Tonkaböna Tuberose Tuberose Jasmin Jasmin Mandel Mandel Kaffe Kaffe Vanilj Vanilj Pralin Pralin Sandelträ Sandelträ Irisrot Irisrot Bergamott Bergamott Bärnsten Bärnsten Mysk Mysk Patchouli Patchouli Citron Citron Apelsinblom Apelsinblom Kanel Kanel Cederträ Cederträ Rose Rose

Carolina Herrera Good Girl edp 80ml

Carolina Herrera Good Girl eau de parfum 80ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och elegans. Med dess unika blandning av tonkaböna, mandel och kaffe skapas en förförisk doft som passar alla tillfällen. Flaskan i form av en högklackad sko gör den till en unik och uppmärksammad present. Ge dig själv eller någon annan en chans att uppleva denna fantastiska doft och låt den ta dig med på en resa av självsäkerhet och glädje

Carolina Herrera Good Girl - En Feminin Parfym

Carolina Herrera Good Girl är en feminin parfym från den välkända modedesignern Carolina Herrera, som lanserades år 2016. Parfymen riktar sig till kvinnor och kommer i en 80 ml flaska.

Fragrance Notes

Good Girl har en förtrollande doft med många olika noter. Toppnoterna består av mandel och kaffe, vilket ger en varm och härlig inledning på doften. Därefter följer hjärtnoterna med jasmin och tuberos som ger en blommig ton till doften. Basnoterna består av tonkaböna och kakaoböna som ger en sötaktig doft.

Perfumer(s) / Nose(s)

Bakom denna fantastiska doft står parfymören Louise Turner.

Bäst Lämpad För

Denna parfym passar bäst på kvällen under höst- och vintermånaderna eftersom den är rik på kryddiga och träiga noter. Men den fungerar också utmärkt på dagen samt under andra årstider.

Fördelar Med Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum 80ml

Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum 80ml är mer än bara en doft - det är ett statement. Den eleganta flaskan i form av en högklackad sko sticker ut och gör att denna parfym blir ett vackert inslag i din samling eller dressingbordet. Doften är väldigt hållbar, så du kan njuta av den under hela dagen eller natten utan att behöva applicera om.

Unika Egenskaper

  • En vacker flaska som sticker ut bland andra flaskor
  • Långvarig doft som varar upp till åtta timmar
  • Kombinationen av söta, blommiga och träiga noter ger denna doft dess karaktär

Vem Passar Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum 80ml?

Denna doft passar kvinnor som vill ha något unikt, elegant och fängslande. Det är perfekt för kvinnor som söker något annorlunda än traditionella blommiga eller fruktiga dofter.

Användning

Använd denna parfym genom att spraya den på huden från cirka 20 cm avstånd. Spraya inte direkt i ansiktet eller ögonen. Undvik att applicera på skadad hud eller nära öppna lågor.

Beskrivning Av Varumärket

Carolina Herrera är ett internationellt modehus grundat av Carolina Herrera år 1980 med huvudkontor i New York City. Varumärket erbjuder lyxkläder, accessoarer och även skönhetstillbehör inklusive exklusiva parfymer, där Good Girl serien sticker ut bland alla andra produkter med sin karaktäristiska design.

Recensioner (7)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också