Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Clean Classic Cool Cotton edp 30ml

Rek. butikspris: 525 SEK

Vårt pris: 379 SEK

Antal:
 • Tillverkare: Clean
 • I lager: 5 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Andra alternativ / Köp till

Clean Classic Cool Cotton edp 30ml

Med Clean Classic Cool Cotton eau de parfum 30ml kan du omfamna en frisk och ren doft som får dig att känna dig uppfriskad och redo för dagen. Doften är inspirerad av den fräscha känslan av nytvättade lakan och ger en subtil men ändå varaktig doft som passar perfekt för daglig användning. Den unika blandningen av ingredienser ger en lugnande effekt på sinnet samtidigt som den tillför energi till din dagliga rutin. Med denna parfym har du allt du behöver för att känna dig självsäker och fräsch hela dagen lång

Clean Classic Cool Cotton Eau de Parfum 30 ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som vill ha en fräsch och ren känsla. Denna doft är inte bara klassisk och tidlös, utan också cool och modern.

Fördelar

 • Fräsch och ren känsla
 • Klassisk och tidlös doft
 • Cool och modern touch
 • Passar perfekt för daglig användning
 • Långvarig effekt

Egenskaper

En unik egenskap hos Clean Classic Cool Cotton Eau de Parfum 30 ml är dess förmåga att ge dig en känsla av fräschhet hela dagen. Doften är också lätt, vilket gör den till en idealisk vardagsdoft. Den långvariga effekten säkerställer att du kan bära doften hela dagen utan behovet av att applicera den igen.

Vem passar denna produkt för?

Denna doft passar perfekt för alla kvinnor som vill ha en doft som ger dem en fräsch och ren känsla hela dagen. Det är också idealiskt för personer som söker efter en tidlös, klassisk men ändå modern doft.

Användning

 1. Börja med att skaka flaskan försiktigt innan applicering.
 2. Spraya på handlederna, nacken eller bakom öronen.
 3. För bästa resultat, undvik gnidning av handlederna efter applicering av parfymen då detta kan bryta ner molekylerna i doften.
 4. Gentlemanna tips: kombinera med andra produkter från Clean Classic Cool Cotton-serien för ett komplett lager av rena och fräscha dofter!

Topp 5 funktioner:

 1. Klassisk och tidlös doftprofil som aldrig går ur stil.
 2. Framtagen specifikt för kvinnor som söker efter en daglig vardagsdoft.
 3. Lätt, fräsch aroma med långvarig effekt.
 4. Kombineras lätt med andra produkter från Clean Classic Cool Cotton-serien
 5. Levereras i smidigt format om 30 ml - perfekt för on-the-go freshening up!

Awards & Certifications:

Clean Classic Cool Cotton Eau de Parfum 30 ml har mottagit flertalet priser inom skönhetsbranschen tack vare sin unika egenskap att ge användaren en varaktig, fräsch känsla hela dagen. Produkten har också blivit certifierad cruelty-free vilket innebär att inga djurförsök har använts under produktionen av denna produkt!

Versatilitet:

Clean Classic Cool Cotton Eau de Parfum 30 ml kan användas i många olika situationer - under arbete eller fritid - tack vare dess lätta karaktär. Det ger dig möjlighet att alltid ha en ren, uppfriskande känsla oavsett vad din dag består av!

Allt som allt är Clean Classic Cool Cotton Eau de Parfum 30 ml ett perfekt val för alla kvinnor som söker efter en tidlös klassiker med modern touch!

Recensioner (3)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också