Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Cosmetic Skin Solutions Supreme Serum CE 60ml

Rek. butikspris: 1.250 SEK

Vårt pris: 995 SEK

Video
Cosmetic Skin Solutions Supreme Serum CE 60ml

Hette tidigare: Cosmetic Skin Solutions Vitamin C + E Serum 60ml

Vitamin C + E Serum är en kraftfull kombination av antioxidanter som kombinerar aktiva ingredienser i mängder om 15% C-vitamin (stabiliserad L-askorbinsyra), 1% E-vitamin (alfa-tokoferol), och asiatsyra som inte bara skyddar huden från fria radikaler, utan också ökar kollagensyntes och celltillväxt av protein fibrer, vilket förbättrar den strukturella integriteten i din hud. Synergistiska kombinationer av antioxidanter ger en oöverträffad mängd skydd mot solens skadliga strålar (ultraviolett strålning) vilket förhindrar att du får solskador, solfläckar och åldersfläckar.

Detta potenta serum innehåller en stor mängd antioxidanter för att skydda hudens yta, vilket skapar en skyddande försvarsbarriär mot miljögifter och föroreningar som kan leda till oxidativ stress och för tidigt åldrande av huden. Serumet reparerar och förbättrar utseendet på solskadad hud, flammiga hudtyper, och ojämn hud. Behandlar genom att ljusa upp åldersfläckar och andra bruna fläckar, melasma, erytem (rodnad) och hyperpigmentering, medan det även slätar ut och mjukar upp fina linjer och rynkor.

Regelbunden användning av detta serum kommer förbättra resultaten och effektiviteten av varje produkt i Cosmetic Skin Solutons produktlinje. Serumet absorberas snabbt för att underlätta för antioxidanterna och vitaminerna att att arbeta i epidermis vilket ger skydd både över och under hudens yta. Du kan förvänta dig resultat som en avsevärd förbättring av hudens tillstånd och en klarare, mer strålande, friskare och ungdomligare hy. Resultaten blir bättre fortsatt användning.

Vitamin C serum är populärt att använda tillsammans med en dermaroller för extra stimulans av kollagensyntesen. Detta serum går utmärkt att använda tillsammans med en dermaroller.

Vitamin C (L-Ascorbic Acid): En aktiv form a C vitamin som återfinns nautligt i bl.a. citrusfrukter. Denna vattenlösliga antioxidant skyddar huden mot den oxidativa stress som orsakas av solens strålar (UVA/UVB strålning). Det förbättrar hudens elasticitet genom att förbättra produktionen av kollagen. Hjälper till att minska pigmentering, erytem och hudrodnad. Hjälper till att förstärka effekten av Vitamin E.

Asiatsyra

Vitamin E (Alpha-Tocopherol): Denna antioxidant skyddar mot de skadliga effekterna av solens strålar (UVA / UVB strålning) och reaktiva syreradikaler. Vitaminen förhindrar oxidation genom att underlätta avlägsnandet av fria radikal intermediärer. Hjälper till att göra Vitamin C mer kraftfull samtigit som det ökar skyddet från din SPF. Gynnar epitelbildning och enzymaktivitet för snabbare sårläkning.

Hyaluronsyra: En naturligt förekommande polysackarid ansvarig för att främja fukt och smörjning inom det extracellulära området i dermis. Med omedelbara vatten-bindande och vatten-attraherande egenskaper fyller den i tomrummen mellan bindvävskollagen och elastin fibrer som finns i det dermala hudlagret. Hyaluronsyra som kan hålla vatten 500 gånger sin egen vikt är en kraftfull fuktighetsbevarare som arbetarför att behålla vatten både ovanför och under hudytan för att hålla huden fyllig, väl hydrerad, och vacker.

Hur fungerar antioxidanterna Vitamin C, Vitamin E och Asiatsyra för att ge skyddande fördelar?
Detta serum absorberas snabbt och fungerar genom det synergistiska samarbetet mellan vitamin c och vitamin e, vilket gör dem mer kraftfulla när de formuleras tillsammans. Kliniska studier visar att tillsatsen av asiatsyra ger oöverträffade förebyggande fördelar mot solskador.

Vilken hudtyp passar denna produkt bäst för?
Vitamin C + E Serum är idealisk för solåldrad och solskadad hud. Serumet fungerar perfekt för de med normal till torr och även känslig hy samt de med benägenhet att få erytem eller olika typer av pigmentfläckar. Hjälper till att behandla pre-och post-invasiva eller icke-invasiva hudbehandlingar.

Vad är fördelen med en 15% koncentration av vitamin c?
En 15% koncentration av vitamin C är en betydande mängd att applicera på huden. Denna höga koncentration kommer att öka de antioxidanta fördelarna med vitamin E och asiatsyra i högre grad, vilket gör dem mer kraftfulla i beredningen jämfört med om en mindre mängd hade använts.

Innehåller den här produkten några parabener? Har tester utförts på djur?

Nej, det finns inga parabener i några av Cosmetic Skin Solutions produkter. Inga tester har, eller någonsin kommer att genomföras på djur.

Instruktioner:

Två gånger dagligen, applicera 4 till 5 droppar på ansikte, hals, och dekolletage. Undvik ögon.

För optimalt resultat, samt för att förstärka de förebyggande fördelarna och uppnå ett ultimat skydd, använd i ett program som inkluderar hela Cosmetic Skin Solutions serien som innehåller bl.a. återfuktande gel, ögongel, och bredspektrum solskydd. Om du önskar extra uppljusande av huden kan du välja Phyto Botanical Gel istället för Hydra B5 Gel.

Storlek

60 ml

Ingredienser

Deionized Water/Aqua/Eau, Vitamin C (L-Ascorbic Acid), Alcohol Denate., 1,3-Dihydroxybutane, 1,5-Pentanediol, Glycerin, Zinc Sulfate Heptahydrate, Vitamin E (d-tocopherols), L-Glutathione, Asiatic Acid, Polysorbatum 20, Polyoxyethylene 3 Lauryl Ether, Citric Acid, Alpha-Arbutin, Bioflavonoids, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl-cellulose, Hyaluronic Acid.

Recensioner (19)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.