Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Davidoff Cool Water Men edt 40ml

Rek. butikspris: 550 SEK

Vårt pris: 319 SEK

  • Tillverkare: Davidoff
  • Lagerstatus: På väg in - Vanligtvis i lager inom 15 vardagar
Andra alternativ / Köp till
Doftnoter

Havsvatten Havsvatten Lavendel Lavendel Mint Mint Gröna noter Gröna noter Tobak Tobak Rosmarin Rosmarin Mysk Mysk Sandelträ Sandelträ Ekmossa Ekmossa Calone Calone Koriander Koriander Cederträ Cederträ Geranium Geranium Jasmin Jasmin Neroli Neroli Bärnsten Bärnsten

Davidoff Cool Water Men edt 40ml

Davidoff Cool Water Men eau de toilette 40ml är en frisk och maskulin doft som tar dig med på en resa till havet. Med noter av pepparmint, lavendel och sandelträ ger denna doft en känsla av frihet och äventyr. Den unika sammansättningen av dofter ger en långvarig effekt som passar perfekt för daglig användning eller speciella tillfällen. En perfekt present till alla män som vill känna sig fräscha och självsäkra hela dagen

Davidoff Cool Water Men Eau de Toilette 40ml är en klassisk doft för män som lanserades år 1988. Doften är skapad av den parfymkunniga näsan Pierre Bourdon och har sedan dess varit en favorit hos många.

Fragrance Notes

Doften öppnar med en fräsch kombination av havsvatten, mint, gröna noter, lavendel, koriander, rosmarin och calone i toppnoterna. Hjärtnoterna består av sandelträ, jasmin, neroli och geranium. I basnoterna hittar vi mysk, ekmossa, cederträ, tobak och bärnsten.

Användning

Doften passar bäst för dagligt bruk under sommar- och vårmånaderna men fungerar även på natten och under andra årstider.

Fördelar & Egenskaper

Davidoff Cool Water Men Eau de Toilette 40ml har en godkänd långvarighet på cirka fyra timmar efter applicering. Parfymen har en aromatisk doft som är en smula marin, grön och träig med inslag av friska kryddor.

Davidoff Cool Water Men utstrålar självförtroende och maskulinitet samtidigt som den har en uppfriskande effekt på sin omgivning.

Målgrupp

Denna doft passar män i alla åldrar som vill ha något klassiskt men samtidigt modernt. Den passar bra för personer med självsäkerhet och stil.

Varumärket Davidoff

Zino Davidoff grundade det schweiziska varumärket Davidoff år 1911. Varumärket började med att sälja lyxiga cigarrer men expanderade senare till att inkludera andra lyxprodukter såsom parfymer.

Användning:

  1. Ta flaskan i handen och skaka lätt innan användning.
  2. Spraya parfymen på pulspunkterna såsom handleden eller halsen.
  3. Använd vid behov under dagen eller kvällen.

Användningsområden:

  • Vardagsbruk: Doften passar perfekt för daglig användning under både vår- och sommarmånaderna.
  • Fest: Doften ger ett elegant intryck vilket gör den lämplig för användning vid festliga tillfällen.
  • Kontorsbruk: Parfymen ger ett självsäkert intryck vilket kan vara fördelaktigt vid arbete eller affärsmöten där man vill framstå seriös.

Ovanstående information är baserad på tillverkarens produktbeskrivning samt mina personliga erfarenheter av produkten. För närvarande har produkten inte vunnit några utmärkelser eller certifieringar.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också