Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Dolce & Gabbana Intenso Pour Homme edp 40ml

Rek. butikspris: 715 SEK

Vårt pris: 559 SEK

  • Tillverkare: Dolce & Gabbana
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Andra alternativ / Köp till
Doftnoter

Lavendel Lavendel Tobak Tobak Hay Hay Vatten Vatten Basilika Basilika Sandelträ Sandelträ Cypress Cypress Engelska marigold Engelska marigold Muskatellsalvia Muskatellsalvia Mysk Mysk Geranium Geranium Bärnsten Bärnsten

Dolce & Gabbana Intenso Pour Homme edp 40ml

Dolce & Gabbana Intenso Pour Homme eau de parfum 40ml är en unik doft som utstrålar maskulinitet och självsäkerhet. Med en rik och intensiv blandning av aromatiska ingredienser såsom basilika, lavendel och tobak skapar denna parfym en oemotståndlig doft som håller hela dagen. Den eleganta flaskan innehåller en perfekt mängd av denna exklusiva doft, vilket gör den till den perfekta presenten för den moderna mannen som vill känna sig självsäker och stilfull i alla situationer

Dolce & Gabbana Intenso Pour Homme är en parfym för män som lanserades år 2014. Detta är en doft som utstrålar elegans och stil. Parfymen innehåller många olika doftnoter, vilket gör att den passar vid alla tillfällen.

Doftnoter

  • Toppnoter: Vatten, basilika, lavendel, geranium och engelsk tagetes
  • Hjärtnoter: Tobak, hö, moepel accord, kli och muskatellsalvia
  • Basnoter: Labdanum, sandelträ, cypress, mysk och bärnsten

Parfymen är skapad av två välrenommerade parfymörer: Jacques Cavallier och Givaudan. De har skapat en unik doft som passar perfekt för en självsäker man som vill utstråla elegans och stil.

Dolce & Gabbana Intenso Pour Homme är en doft som fungerar både på dagen och kvällen. Parfymen passar bra under alla årstider men framträder extra bra under hösten eller vintern.

Fördelar med Dolce & Gabbana Intenso Pour Homme eau de parfum 40ml

Denna parfym har många fördelar. En stor fördel är att doften sitter kvar länge på huden. För de flesta håller den upp till en halv arbetsdag vilket gör att du kan känna dig fräsch hela dagen utan att behöva applicera på nytt.

En annan fördel med denna parfym är dess unika doftkomposition av olika noter. Doften får dig att känna dig självsäker och elegant samtidigt som den inte blir för överväldigande.

Vad gör Dolce & Gabbana Intenso Pour Homme eau de parfum 40ml så populär?

Denna parfym har blivit mycket populär på grund av dess unika doftkomposition samt det faktum att den passar vid alla tillfällen. Dessutom håller doften länge vilket gör att du inte behöver oroa dig för att behöva applicera på nytt under dagen.

Vilken typ av person passar Dolce & Gabbana Intenso Pour Homme eau de parfum 40ml bäst för?

Denna parfym passar bäst för självsäkra män som vill utstråla elegans och stil i sin vardag. Doften fungerar lika bra på jobbet som vid mer formella tillställningar.

Användning

  1. Rengör huden där du vill applicera parfymen.
  2. Spraya några gånger direkt på huden från ett avstånd av ca 15-20 cm.
  3. Ventilera genom att röra runt armar eller vifta med händerna i luften så att sprayningen sprids jämnt över huden.

Märket Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana är ett italienskt modehus som grundades år 1985 av Domenico Dolce och Stefano Gabbana. Märket står bakom flera lyxiga kollektioner inom kläder samt accessoarer såsom väskor, solglasögon och smycken.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.