Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Dolce & Gabbana K edt 150ml

Vårt pris: 1.039 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Dolce & Gabbana
  • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Andra alternativ / Köp till
Doftnoter

Enbär Enbär Citrus Citrus Blodapelsin Blodapelsin Vetiver Vetiver Kryddpeppar Kryddpeppar Citron Citron Cederträ Cederträ Muskatellsalvia Muskatellsalvia Lavendel Lavendel Geranium Geranium Patchouli Patchouli

Dolce & Gabbana K edt 150ml

Dolce & Gabbana K eau de toilette 150ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och karisma. Med en mix av citrus, kryddor och träiga noter ger den en maskulin och modern doft. Den unika egenskapen med denna doft är dess förmåga att anpassa sig till din personlighet, vilket gör den till en perfekt signaturdoft. Förutom att den håller länge på huden, kommer den också i en elegant flaska som passar perfekt på hyllan i badrummet

Dolce & Gabbana K Eau de Toilette 150 ml är en doft för män som lanserades år 2019. Parfymen är skapad av det berömda italienska modehuset Dolce & Gabbana och passar perfekt för den moderna mannen.

Doftnoter

  • Toppnoter: Citrus, Blodapelsin, Citron och Enbär
  • Hjärtnoter: Kryddpeppar, Muskatellsalvia, Geranium och Lavendel
  • Basnoter: Cederträ, Vetiver och Patchouli

Doften är mycket aromatisk med en varmt kryddig och jordig ton. Den har också en underbar doft av citrus och friska kryddor som ger en extra dimension till parfymen. Detta gör att den fungerar utmärkt på dagen under våren och sommaren men kan också användas på natten och under andra årstider.

Bakom denna fantastiska doft står parfymören Daphné Bugey.

Dolce & Gabbana K Eau de Toilette 150 ml passar bäst för dagtid eller kvällstillfällen då den ger en fräsch och uppiggande effekt. Den fungerar bäst vid varmare temperaturer vilket gör den till ett utmärkt val för sommaren.

Fördelar med Dolce & Gabbana K Eau de Toilette 150 ml

Dolce & Gabbana K Eau de Toilette ger dig en autentisk maskulin doft som sätter sin prägel på hela din personlighet. Parfymen har också en långvarig effekt vilket betyder att du kan lukta gott hela dagen utan att behöva applicera den flera gånger. Den unika kombinationen av doftnoterna gör den perfekt för alla tillfällen.

Denna produkt från Dolce & Gabbana är unik i sitt slag då parfymen inte bara kommer i en förföriskt rödflaskdesign utan även innehåller högkvalitativa ingredienser som garanterar dess långa hållbarhet. Dessutom finns detta alternativ i storleken 150 ml vilket garanterar dig många användningar framåt.

Vem passar Dolce & Gabbana K Eau de Toilette 150 ml?

Denna parfym passar för alla män oavsett ålder eller personlighetstyp som vill ha något modernt och uppfriskande samtidigt som det utstrålar maskulinitet. Om du vill ha en autentisk doftupplevelse med långvarig effekt så är Dolce & Gabbana K Eau de Toilette definitivt valet för dig!

Varumärket Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana är ett italienskt modehus grundat av Domenico Dolce och Stefano Gabanna år 1985 i Milano. Deras eleganta klädstil har blivit populär över hela världen tack vare deras fokus på detaljerade designelement såväl som högkvalitativa material.

I dag erbjuder varumärket inte bara kläder utan även accessoarer, skor, smycken samt skönhetsprodukter såsom parfymer. Varumärkets passion för exklusiva produkter har gjort dem till ett välrenommerat modehus bland fashionister över hela världen.

Hur används Dolce & Gabbana K Eau de Toilette?

Användning av denna produkt är väldigt lätt då allt du behöver göra är att spraya lite av parfymen på pulspunkterna såsom handlederna, nacken eller bakom öronen efter duschen eller innan du går ut ur huset.

Några scenarier där Dolce & Gabbana K Eau de Toilette kan användas:

  • På jobbet: Applicera några spray innan du går till kontoret så kommer du att kännas mer självsäker genom arbetsdagen.
  • På gymmet: Efter träningen kan det vara uppfriskande att spraya lite av denne parfym om du ska fortsätta med någon annan aktivitet efter träningspasset eller om du helt enkelt vill känna dig fräscht när du lämnar gymmet.
  • Kvällsaktiviteter: Oavsett om det gäller middag med vänner eller dejt med din partner så kommer denna doft säkerligen få komplimanger från personerna runtomkring dig!

Det finns inga rapporterade certifieringar eller prisbelöningar relaterade till detta specifika produkt just nu.

Recensioner (2)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också