Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Jennifer Lopez Live Luxe edp 15ml

Vårt pris: 149 SEK

  • Tillverkare: Jennifer Lopez
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Doftnoter

Melon Melon Persika Persika Päron Päron Freesia Freesia Kaprifol Kaprifol Vanilj Vanilj Liljekonvalj Liljekonvalj Mysk Mysk Sandelträ Sandelträ Bärnsten Bärnsten

Jennifer Lopez Live Luxe edp 15ml

Jennifer Lopez Live Luxe eau de parfum 15ml är en doft som tar dig med på en resa till det glamorösa livet. Med en unik blandning av fruktiga och blommiga noter ger denna parfym dig en känsla av lyx och elegans. Den lilla flaskan gör att du kan ta med dig doften överallt och den håller sig fräsch hela dagen. Upplev hur denna parfym förhöjer din självsäkerhet och ger dig en oförglömlig upplevelse

Jennifer Lopez Live Luxe Eau de Parfum 15ml är en doft för kvinnor som lanserades år 2006. Parfymen har blivit mycket populär tack vare dess unika, fruktiga och blommiga doft.

Fragrance Notes

Live Luxe har en tydligt fruktig, smått söt, akvatisk, fräsch och ozonisk doft med inslag av vita blommor. Doften öppnar upp med toppnoter av melon, persika och päron. Sedan följer hjärtnoterna med kaprifol, freesia och liljekonvalj. Avslutningsvis ligger basnoterna med sandelträ, bärnsten, mysk och vanilj kvar på huden.

Perfumer(s) / Nose(s)

Doften skapades i samarbete med parfymören Claudette Belnavis.

Suitable for Day or Night Wear?

Denna doft gör sig helt klart bäst på dagen under sommaren och våren men fungerar även på natten och under de andra årstiderna.

Suitable for Winter or Summer Wear?

Live Luxe är perfekt att använda under varma dagar tack vare dess friska och somriga doft.

The Benefits and Advantages of Using Jennifer Lopez Live Luxe Eau De Parfum 15ml

Denna doft ger dig en känsla av lyx och elegans när du bär den. Med sin fräscha, blommiga och fruktiga karaktär kommer den definitivt att locka uppmärksamhet från din omgivning.

Unique Properties and Characteristics

Vad som gör denna parfym unik är dess balans mellan friska toppnoter av melon, persika och päron samt mjuka basnoter av sandelträ, bärnsten, mysk och vanilj. Detta ger en harmonisk kombination mellan söta inslag med en tydlig karaktär av vitblommor som tillsammans bildar en härlig doftsensation.

The Popularity of Jennifer Lopez Live Luxe Eau De Parfum 15ml

Jennifer Lopez har skapat flera populära parfymer genom åren men Live Luxe sticker ut tack vare dess unika blandning av ingredienser som skapar en minnesvärd doftsensation hos användaren. Produkten har också marknadsförts mycket väl genom reklamkampanjer vilket bidrar till dess popularitet.

A Good Fit For Who?

Denna produkt passar bra för kvinnor i alla åldrar som vill ha en feminin och lyxig touch i sin vardagliga stil. Det kan vara någon som vill ha något extra till festen eller bara för att göra dagen lite mer speciell.

Awards and Accolades (if applicable)

  • Inga kända utmärkelser eller priser än så länge.

Certifications (if applicable)

  • Inga kända certifikat än så länge.

Användning

Använd vid behov genom att spraya ett litet moln över halsen eller handlederna för en långvarig effekt.

Versatile Usage Scenarios

  • Kontorsmiljö - Den här parfymen kommer ge dig ett extra självförtroende till jobbet eller mötet utan att vara alltför dominerande eller tung på kontoret.
  • Fest - Live Luxe passar perfekt till helgfester eller bröllop där du vill känna dig lite extra lyxig!
  • Vardagsbruk - Använd denna produkt precis när du vill! Passar både till arbete som ett kvälls event!

Om Varumärket Jennifer Lopez

Jennifer Lopez är inte bara en berömd artist utan hon har också släppt flera populära parfymer genom åren! Hennes produkter är känt för att ge användarna den där extra touchen av lyx samtidigt som de är lättburna nog för dagligt bruk!

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också