LANZA Keratin Healing Oil Hair Treatment 50ml

Rek. butikspris: 329 SEK

Vårt pris: 179 SEK

  • Tillverkare: LANZA
  • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Video
LANZA Keratin Healing Oil Hair Treatment 50ml

Lanza har utvecklat en populär serie vårdande hårprodukter som alla innehåller proteinet keratin som reparerar och stärker ditt hår. Healing Oil Hair Treatment är en exklusiv hårolja som ger håret maximal fukt samtidigt som den återställer glans och flexibilitet. Eftersom keratinet återuppbygger hårets inre lager repareras det på djupet och ger inte bara en tillfällig kortvarig förbättring, utan du som använder oljan regelbundet kommer att märka att håret blir mer lätthanterligt, mjukt och glänsande.

Utöver keratin innehåller Healing Oil Hair Treatment också Lanzas unika växtblandning Phyto IV Complex, som består av fyra olika vegetabiliska oljor som både vårdar håret och ger det en fantastisk glans. Lanza är stolta över att erbjuda en stor andel naturliga ingredienser i sina produkter, och denna hårolja är inget undantag. Dessutom innehåller den varken sulfater, parabener, gluten eller natriumklorid som kan slita på håret i onödan och påverka färgat och behandlat hår. Trots detta är Healing Oil Hair Treatment minst lika effektiv och vårdande som andra håroljor på marknaden. Dessutom innehåller oljan ett värmeskydd upp till 260°C, vilket gör den idealisk att använda efter att du tvättat håret innan du sätter igång och stylar det.

Så fungerar Healing Oil Hair Treatment

Håroljor har blivit allt populärare de senaste åren, och är nu något som de flesta använder om inte dagligen så i alla fall några gånger i veckan. Healing Oil Hair Treatment från Lanza är en avancerad reparerande hårolja som verkligen gör skillnad för ditt hår. Detta beror främst på kombinationen av proteinet keratin som bygger upp hårets egna beståndsdelar tillsammans med växtbaserade och vårdande Phyto IV Complex som består av olja från acaifrukter, kaffebönor, babassupalm och blomman crambe abyssinica. Eftersom denna oljeblandning ger ett lätt skydd och lagom med fukt byggs produkten inte upp i håret över tid och gör det heller inte fett. Lanzas Phyto IV Complex har också en perfekt balans av de essentiella fettsyrorna Omega-3 och Omega-6 som återfuktar och vårdar håret.  

Fördelar med Healing Oil Hair Treatment

  • Vårdande hårolja med keratin
  • Kan användas dagligen
  • Passar alla hårtyper
  • Stärker och bygger upp håret
  • Fri från sulfater, parabener och gluten
  • Innehåller Lanzas unika Phyto IV Complex
  • Gör håret mjukt, glänsande och följsamt

Instruktioner

Healing Oil Hair Treatment från Lanza ger allra bäst resultat i kombination med schampot och balsamet i samma serie, men kan självklart också användas separat. Fördela en mindre mängd i handdukstorrt hår, och styla sedan håret som vanligt. Produkten kan användas dagligen och ska inte sköljas ur.

Eftersom håroljan innehåller ett värmeskydd kan du vid behov använda dig av värmeverktyg såsom hårfön, plattång eller locktång efter att du fördelat oljan i håret. Resultatet blir ett friskt och glänsande hår utan friss som är skyddat mot både värme och UV-strålar.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.