Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Maison Mataha Escapade Gourmande extrait de parfum 100ml

Vårt pris: 2.495 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Maison Mataha
  • I lager: 10+ 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Maison Mataha Escapade Gourmande extrait de parfum 100ml

Maison Mataha Escapade Gourmande - en doftande resa för dina sinnen. Doften är som en lyxig bakverk, fylld med frestande aromer som dansar på din hud. 

Noter av: brunt socker, vanilj, tonkaböna, bensoin och mysk. Varje droppe är som en smak av något himmelskt, en salig blandning av sött och kryddigt.

Escapade Gourmande hyllas för sin unika sötma och sofistikerat djup. En välbalanserad kolablandning, en varm kram av vanilj och tonka. Doften väcker tankar om gourmetdesserter och romantiska kvällar.

När du sprayar på Escapade Gourmande, öppnar sig en symfoni av doftnoter som svävar runt dig som en förtrollande aura. Vaniljen i Escapade Gourmade skapar en silkeslen sötma som får dig att vilja slicka på handleden. 

Escapade Gourmande är inte bara en doft, det är en upplevelse. En resa genom en fantasivärld av smaker och dofter, där varje nyans spelar i harmoni med de andra. Stäng ögonen och låt dig föras i denna förtrollande värld av sensualitet och elegans, där varje sniff är som en tugga på en söt karamell av lycka.

Recensioner (3)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.