Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Makeup Revolution Fast Base Concealer C12

Rek. butikspris: 99 SEK

Vårt pris: 49 SEK

Nu endast: 42 SEK

Antal:

Köp nu och spara 57 SEK
Rean slutar om:

Video
Makeup Revolution Fast Base Concealer C12

Med Makeup Revolution Fast Base Concealer C12 kan du uppnå en felfri och naturlig hudton på nolltid. Denna högpresterande concealer är lätt att applicera och ger full täckning med en mjuk, krämig konsistens som smälter in i huden. Den är vattenfast och håller hela dagen utan att klumpa sig eller spricka. Med dess unika formula som passar alla hudtyper, kommer du att älska hur denna concealer gör din hud ser ut och känns

Makeup Revolution Fast Base Concealer C12 - den idealiska concealern för effektiv täckning

Makeup Revolution Fast Base Concealer C12 är en av de mest eftertraktade concealers på marknaden idag. Denna produkt erbjuder överlägsen täckning för alla typer av hudproblem, från mörka ringar under ögonen till finnar och ojämnheter i huden. Detta gör den perfekt för personer som letar efter en allround concealer med hög täckningsgrad.

En av de unika egenskaperna hos Makeup Revolution Fast Base Concealer C12 är dess snabbtorkande formula. Detta innebär att produkten appliceras enkelt och jämnt utan att kladda eller klumpa sig under dagen. Produkten håller också länge, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att din concealer ska smulas bort eller tappa sin täckning under dagen.

En annan fördel med Makeup Revolution Fast Base Concealer C12 är dess breda utbud av nyanser. Denna produkt finns i 18 olika nyanser, vilket gör det lättare för dig att hitta rätt färg för just din hudton. Detta gör också produkten mycket mångsidig, eftersom den kan användas både som highlighter och contouring-produkt.

Makeup Revolution Fast Base Concealer C12 har vunnit flera priser och utmärkelser på grund av dess höga kvalitet och effektivitet. Den här produkten har blivit mycket populär bland makeup-artister, kändisar och vanliga kunder över hela världen.

Denna produkt är tillverkad med ingredienser av högsta kvalitet och är säker att använda även för gravida eller ammande kvinnor. Produkten är också cruelty-free samt veganvänlig, vilket innebär att inga djurförsök har gjorts vid produktionen.

Hur använder man Makeup Revolution Fast Base Concealer C12?

 1. Applicera produkten genom att placera några droppar på dina problemområden.
 2. Använd dina fingrar, borste eller beautyblender för att jämna ut produkten.
 3. För extra täckning, låt produkten torka i några sekunder och upprepa sedan stegen ovan.

Makeup Revolution Fast Base Concealer C12 kan användas i olika situationer:

 • Som highlighter: applicera produkten på områden som behöver extra ljusstyrka såsom kindbenen, näsryggen eller panna.
 • Som contouring-produkt: välj en nyans som ligger två till tre toner mörkare än din hudton och applicera den på områden som du vill skugga såsom kindhålorna eller runt näsan.
 • Som blemish-concealer: applicera direkt på finnar eller ojämnheter i huden.

Fem framträdande funktioner hos Makeup Revolution Fast Base Concealer C12:

 1. Snabbtorkande formula
 2. Brett spektrum av nyanser
 3. Långvarig täckning
 4. Cruelty-free samt veganvänlig
 5. Kan användas både som highlighter samt contouring-produkt

Allt detta sammanfattar varför Makeup Revolution Fast Base Concealer C12 är det ultimata valet när det gäller effektiv täckning med ett brett utbud av nyanser!

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också