Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Mancera Instant Crush edp 120ml

Vårt pris: 1.209 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Mancera
  • I lager: 10+ 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Ingefära Ingefära Saffran Saffran Mandarin Mandarin Bergamott Bergamott Bärnsten Bärnsten Mysk Mysk Rose Rose Jasmin Jasmin Patchouli Patchouli Vanilj Vanilj Sandelträ Sandelträ Ekmossa Ekmossa

Mancera Instant Crush edp 120ml

Mancera Instant Crush eau de parfum 120ml är en fantastisk doft som garanterat kommer att få dig att känna dig förtrollad. Med sin unika blandning av fruktiga och blommiga toner ger denna parfym en oemotståndlig doft som varar länge. Den unika egenskapen hos Mancera Instant Crush är dess förmåga att anpassa sig perfekt till din hud, vilket ger en personlig touch till doften. Upplev den förföriska känslan av denna parfym och låt den ta dig på en resa av lyx och elegans

Mancera Instant Crush eau de parfum 120ml - en doft för självsäkerhet och elegans

Mancera Instant Crush eau de parfum 120ml är en doft som passar både kvinnor och män. Denna sensuella och förföriska doft är perfekt för personer som vill utstråla självsäkerhet och elegans.

Doften har en unik sammansättning av naturliga ingredienser, såsom bergamott, mandarin, persika och hallon. Dessa fruktiga toner balanseras upp av blommiga noter av jasmin och rosor, tillsammans med träaktiga inslag av patchouli och sandelträ. Tillsammans skapar dessa ingredienser en varm och kryddig doft som håller länge på huden.

Vad gör Mancera Instant Crush eau de parfum 120ml så populär? För det första är det dess unika sammansättning av ingredienser. Detta gör att doften sticker ut bland andra liknande produkter på marknaden. Dessutom har Mancera Instant Crush eau de parfum 120ml vunnit flera priser för sin exklusiva blend.

Denna doft passar personer som vill ha en mer sofistikerad och elegant doft än vad man vanligtvis finner i massmarknadsdofter. Eftersom doften passar både kvinnor och män, kan den användas i alla situationer där man vill öka sin självsäkerhet eller locka till sig uppmärksamhet.

För att använda Mancera Instant Crush eau de parfum 120ml börjar man med att applicera några spray på puls-punkterna på handleden eller bakom öronen. Doften håller länge på huden, men kan även sprutas i håret eller kläderna för att få en mer intensiv effekt.

Top 5 mest framträdande egenskaper hos denna produkt:

  • Unik sammansättning av naturliga ingredienser
  • Fruktiga toner balanseras mot blommor och träaktiga inslag
  • Sofistikerad och elegant doft för kvinnor och män
  • Vinnare av flera priser för exklusiv blend
  • Långvarig effekt på huden.

Mancera Instant Crush eau de parfum 120ml passar bra både för vardagliga situationer samt mer formella tillfällen såsom kvällsfester eller romantiska middagar. Doften ger ett intryck av självsäkerhet samtidigt som den är subtil nog att inte ta över helt under möten där man måste göra ett gott intryck.

Varför ska du välja Mancera Instant Crush eau de parfum 120ml?

  • Ett brett spektrum av naturliga ingredienser skapar en unik and sofistikerad blend.
  • Åtta års erfarenhet inom branschen garanterar högsta kvalité.
  • Din livskvalité kommer höjas genom denna härliga aromatiska upplevelse.

Slutligen har Mancera Instant Crush eau de parfum 120ml också erhållit flertalet certifikationer vilket bevisar dess höga kvalitet samt innehållet i flaskan innebär minimal miljöpåverkan.

Recensioner (29)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.