Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

NeoStrata Targeted Clarifying Gel

Rek. butikspris: 259 SEK

Vårt pris: 235 SEK

Antal:
  • Tillverkare: NeoStrata
  • I lager: 10+ 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
NeoStrata Targeted Clarifying Gel

Du som har problem med acne och fet hy kan med fördel använda Neostrata Targeted Clarifying Gel som snabbt hjälper mot finnar, blemmor och andra orenheter. Tack vare skonsam exfoliering minskar porernas storlek och huden blir jämnare, renare och klarare. En kombination av salicylsyra och Pro-Vitamin A kontrollerar fet hy och förbättrar dina problemområden i ansiktet. Dessutom innehåller Spot Treatment Gel även NeoStratas patenterade NeoHydroxy-komplex som består av AHA-syrorna citronsyra, vinsyra och mandelsyra som fungerar som antioxidanter och främjar hudens normala cellförnyelse. Detta innebär att produkten ger dig en jämn och hälsosam hud samtidigt som den hjälper dig att minimera de inflammationer som uppstår vid acne.

Neostrata Targeted Clarifying Gel har utvecklats i samråd med hudläkare för att på bästa sätt minska acne och relaterade hudbesvär, och passar dig som har acnebenägen och fet hy som kräver extra vård och omsorg. Den är dessutom helt doftfri och fri från både färgämnen, parabener och PABA.

Så fungerar Neostrata Targeted Clarifying Gel

Det patenterade NeoHydroxy-komplexet bidrar till att Spot Treatment Gel fungerar så effektivt mot acneproblem. NeoStrata har nämligen inkluderat tre av de mest djupverkande AHA-syrorna i form av citronsyra som fungerar exfolierande och avlägsnar döda hudceller, mandelsyra som har antibakteriella egenskaper och vinsyra som bland annat minskar acne och förbättrar hudens kvalitet. Tillsammans bidrar de också med en ökad cellförnyelse, återfuktar och fungerar som antioxidanter som skyddar mot fria radikaler. Detta innebär att Spot Treatment Gel med sitt NeoHydroxy-komplex kan ge dig en hälsosam hy fri från acne och andra orenheter.

Produkten innehåller även Pro-Vitamin A som även kallas för Pro-Retinol. Retinol är en populär ingrediens i hudvård tack vare de små molekylerna som lätt penetrerar huden på djupet och ökar cellförnyelsen på ett skonsamt sätt. Vitamin A motverkar också fria radikaler som bryter ned huden, reparerar hudens produktion av elastin och kollagen samt minskar hudens talgproduktion och bakteriebildning. Sist men inte minst har NeoStrata även inkluderat salicylsyra som kontrollerar fet hy genom att lösa upp talg och gamla hudceller och verkar anti-inflammatoriskt på huden.

Fördelar med Neostrata Targeted Clarifying Gel 

  • Gel som minskar acnebesvär
  • Innehåller 2% salicylsyra i kombination med tre AHA-syror
  • Milt exfolierande och rengörande
  • Minskar och förhindrar uppkomsten av finnar
  • Främjar hudens normala cellförnyelse
  • Doftfri och parabenfri

Instruktioner

Applicera Targeted Clarifying Gel  efter noggrann rengöring av huden. Gelen ska appliceras på de drabbade områdena med acne, blemmor eller andra orenheter i form av ett tunt lager två gånger dagligen. Efter behandlingen kan du använda din vanliga fuktkräm från NeoStrata som med fördel är anpassad för acnebenägen och fet hy. Spot Treatment Gel rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor.

Storlek

15 g

Innehåll

Aktiva: Salicylic Acid 2.0%.

Inaktiva: Acetyl Mandelic Acid, Alcohol Denat., Butylene Glycol, C13-14 Isoparaffin, Citric Acid, Laureth-7, PEG-8, Polyacrylamide, Propylene Glycol, Retinyl (Vitamin A) Acetate/ Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Tartaric Acid.

Recensioner (44)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också