Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Obagi Foaming Cleanser 200ml

Rek. butikspris: 450 SEK

Vårt pris: 399 SEK

 • Tillverkare: Obagi
 • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Obagi Foaming Cleanser 200ml

Obagi Foaming Cleanser 200ml är en revolutionerande rengöringsprodukt som ger dig en djuprengöring av huden på ett skonsamt sätt. Med sin unika formula av naturliga ingredienser, såsom aloe vera och kamomill, tar den bort smuts och orenheter samtidigt som den återfuktar och mjukgör din hud. Denna produkt är perfekt för alla hudtyper och ger dig en fräsch och strålande hy. Prova Obagi Foaming Cleanser 200ml idag och upplev skillnaden själv!

Obagi Foaming Cleanser 200ml är en högpresterande rengöring som passar alla hudtyper. Produkten avlägsnar smuts, olja och makeup på ett skonsamt sätt samtidigt som den ger huden en förnyad känsla.

Fördelar med Obagi Foaming Cleanser

Obagi Foaming Cleanser 200ml lanserades år 2006 och har blivit mycket populär bland kvinnor i alla åldrar. Den lyxiga löddrande formulan innehåller speciellt framtagna ingredienser som verkar lugnande och reparerande på huden.

 • Rengör huden på djupet
 • Avlägsnar smuts, olja och makeup effektivt
 • Lämnar huden klar, fräsch och mjuk
 • Lugnande och reparerande egenskaper
 • Passar alla hudtyper

Ett tydligt försäljningsargument för Obagi Foaming Cleanser är dess effektiva rengöringsförmåga. Produkten tar bort all typ av smuts från huden utan att torka ut den eller irritera den. Dessutom har produkten en lugnande effekt som gör att huden känns mjuk och återfuktad efter användning.

Användning av Obagi Foaming Cleanser

För att använda Obagi Foaming Cleanser behöver du en liten mängd produkt i handflatan. Massera försiktigt in skummet på ansiktet med cirkulära rörelser i uppåtgående riktning. Skölj noga med varmt vatten.

Du kan använda produkten dagligen för att uppnå bästa resultat. För personer med extra torr hud rekommenderas det att endast använda produkten varannan dag eller så kan du kombinera den med en mildare rengöringsprodukt.

Varför välja Obagi Foaming Cleanser?

Det finns flera anledningar till varför så många kvinnor har valt att inkludera Obagi Foaming Cleanser i sin dagliga hudvårdsrutin:

 • Mild men effektiv rengöring för alla hudtyper
 • Lugnande och reparerande egenskaper
 • Högpresterande formula som ger synliga resultat efter bara några få användningar
 • Snygg designad flaska som ser bra ut på hyllan eller i badrumsskåpet
 • Innehåller ingredienser av högsta kvalitet för bästa möjliga resultat

Vem passar produkten för?

Obagi Foaming Cleanser passar för kvinnor i alla åldersgrupper som vill ha en högpresterande rengöringsprodukt utan att riskera överdriven irritation eller uttorkning av huden.

Produkten är också särskilt lämplig för personer med känslig hud eftersom dess lugnande egenskaper hjälper till att minska rodnad och inflammation på ytan av huden.

Kan gravida eller ammande kvinnor använda produkten?

I nuläget finns det ingen information om huruvida det är säkert eller ej att använda Obagi Foaming Cleanser under graviditet eller amningstid. Vi rekommenderar därför alltid att man rådgör med sin läkare innan man använder någon ny hudvårdsprodukt under denna tid.

Allmänt om varumärket Obagi Medical Products Inc.

Sedan grundandet år 1988 har Obagis mål varit att hjälpa människor över hela världen uppnå hälsosam, strålande hud genom deras innovativa produkter inom dermatologi. Företaget erbjuder ett brett sortiment av professionella kosmetiska behandlingar samt receptbelagda läkemedel med fokus på anti-aging, aknebehandlingar och andra vanliga dermatologiska problem.

Recensioner (2)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också