🥇 Sveriges största utbud av doft & parfym 💎

Rihanna

Rihanna har omvandlat sin musikaliska talang till att skapa en parfymkollektion som är lika unik och karaktärsfull som hon själv! Hennes dofter fångar hennes personlighet och stil på ett underbart sätt, med toner som uttrycker både självförtroende och lekfullhet. Från fräscha och fruktiga dofter till djupa och sensuella noter, finns det en Rihanna-doft som passar för varje person och tillfälle. Varje doft i hennes samling är skapad med samma omsorg och passion som hennes musik, och ger dig möjlighet att uttrycka din egen personlighet och stil. Utforska Rihannas parfymkollektion och hitta en doft som låter dig utstråla din alldeles egna självförtroende och stil!

Filtrera
Jämför produkter (0)
Rihanna Reb'l Fleur edp 100ml

Rihanna Reb'l Fleur edp 100ml

Rihanna Reb'l Fleur eau de parfum 100ml är en exklusiv doft som förkroppsligar styrka, självförtroende och kvinnlighet. Doften öppnar upp med en sprudlande explosion av saftiga plommon och jordgubba..

435 SEK 595 SEK
Rihanna RiRi edp 100ml

Rihanna RiRi edp 100ml

Rihanna RiRi eau de parfum 100ml är en doft som tar dig på en resa till en tropisk ö med dess söta och fruktiga noter. Denna feminina och sensuella doft är perfekt för de som vill utstråla självsäke..

415 SEK 695 SEK
Rihanna Reb'l Fleur edp 30ml

Rihanna Reb'l Fleur edp 30ml

Vill du känna dig som en superstjärna? Rihanna Reb'l Fleur eau de parfum 30ml är precis vad du behöver. Denna unika doft är inspirerad av Rihannas karibiska rötter och ger en förförisk och sensuell ..

280 SEK 295 SEK
Rihanna RiRi edp 30ml

Rihanna RiRi edp 30ml

Rihanna RiRi eau de parfum 30ml är en doft som fångar essensen av självsäkerhet och självständighet. Med en unik blandning av fruktiga och blommiga noter, skapar denna parfym en förförisk och sensue..

270 SEK 325 SEK
Rihanna Reb'l Fleur Body Mist 236ml

Rihanna Reb'l Fleur Body Mist 236ml

Rihanna Reb'l Fleur Body Mist 236ml är en doft som förmedlar en sensuell och förförisk känsla. Detta unika body mist har en fruktig och blommig doft med inslag av kokosnöt och vanilj som ger en varm..

190 SEK
Rihanna Rogue Love edp 125ml

Rihanna Rogue Love edp 125ml

Rihanna Rogue Love eau de parfum 125ml är en förförisk doft som fångar hjärtan med sin sensuella och lockande arom. Denna unika doft har en blandning av fruktiga och blommiga noter som skapar en per..

459 SEK 695 SEK
Rihanna Reb'l Fleur Love Always edp 100ml

Rihanna Reb'l Fleur Love Always edp 100ml

Rihanna Reb'l Fleur Love Always eau de parfum 100ml är en doft som fångar hjärtat med dess sensuella och förföriska noter. Denna unika doft har en förmåga att skapa en minnesvärd upplevelse med dess..

409 SEK 499 SEK
Rihanna Nude Body Mist 236ml

Rihanna Nude Body Mist 236ml

Rihanna Nude Body Mist 236ml är en doft som fångar essensen av självsäkerhet och elegans. Med en blandning av fruktiga och blommiga noter, ger denna kroppsspray en mjuk och sensuell doft som varar h..

239 SEK
Rihanna Rogue Love Body Mist 236ml

Rihanna Rogue Love Body Mist 236ml

Rihanna Rogue Love Body Mist 236ml är en doft som kommer att få dig att känna dig självsäker och förförisk. Med dess unika blandning av fruktiga och blommiga noter, ger den en härlig doftupplevelse ..

219 SEK
Rihanna RiRi Body Mist 236ml

Rihanna RiRi Body Mist 236ml

Rihanna RiRi Body Mist 236ml är en ljuvlig doft som omsluter din kropp i en frisk och feminin aura. Med en unik blandning av blommiga och fruktiga noter, ger denna body mist dig en långvarig doftupp..

135 SEK 149 SEK