Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Versace Blue Jeans edt 75ml

Rek. butikspris: 550 SEK

Vårt pris: 309 SEK

  • Tillverkare: Versace
  • Lagerstatus: På väg in - Vanligtvis i lager inom 15 vardagar
Doftnoter

Lavendel Lavendel Vanilj Vanilj Citrus Citrus Bergamott Bergamott Enbär Enbär Rose Rose Tonkaböna Tonkaböna Sandelträ Sandelträ Iris Iris Brasilianskt rosenträ Brasilianskt rosenträ Anis Anis Nejlika Nejlika Basilika Basilika Mysk Mysk Jasmin Jasmin Heliotrop Heliotrop Bärnsten Bärnsten Geranium Geranium Vetiver Vetiver Cederträ Cederträ FIR FIR Salvia Salvia Liljekonvalj Liljekonvalj Patchouli Patchouli

Versace Blue Jeans edt 75ml

Versace Blue Jeans eau de toilette 75ml är en doft som fångar essensen av den moderna mannen. Med en unik sammansättning av aromatiska och träiga dofter, ger denna parfym en känsla av självsäkerhet och stil. Den är perfekt för både vardagligt bruk och speciella tillfällen, och dess långvariga effekt garanterar att du kommer att känna dig fräsch och förtrollande hela dagen. Bli oemotståndlig med Versace Blue Jeans eau de toilette 75ml

Versace Blue Jeans Eau de Toilette 75ml är en av Versaces mest populära dofter för män och lanserades år 1994. Doften är en perfekt kombination av aromatiska, träiga och blommiga doftnoter som ger en förtjusande doft.

Doftnoter

  • Toppnoter: Enbär, Citrus, Basilika, Anis, Bergamott och Brasilianskt Rosenträ
  • Hjärtnoter: Nejlika, Furu, Lavendel, Jasmin, Salvia, Heliotrop, Liljekonvalj, Rose och Geranium
  • Basnoter: Iris, Sandelträ, Tonkaböna, Bärnsten, Patchouli, Mysk, Vanilj Vetiver och Cederträ

Doften skapades av den berömde parfymören Jean-Pierre Bethouart. Med en långvarig effekt som varar upp till en hel arbetsdag passar denna doft bäst att användas under våren och sommaren på dagen. Men självklart kan den användas när som helst under året.

Versace Blue Jeans Eau de Toilette 75ml har en unik blandning av fräscha kryddor och citrus med träiga noter vilket gör den till en mycket maskulin doft. Detta tillsammans med dess höga kvalitet gör den till ett utmärkt val för alla män som vill ha en doft som passar både dag- och nattetid.

Denna produkt har blivit mycket populär tack vare dess unika egenskaper. Den ger dig inte bara en härlig doft utan också självförtroende och stil.

Fördelar med Versace Blue Jeans Eau de Toilette 75ml

  • En långvarig effekt som varar upp till en hel dag.
  • Blandningen av träiga noter med friska kryddor gör den mycket maskulin.
  • Lätt att använda - bara spray på huden eller kläderna.
  • Ett utmärkt val för alla män som vill ha en doft som passar både dag- och nattetid.

Versace är ett mycket välkänt lyxvarumärke inom modeindustrin. Varumärket grundades år 1978 i Italien av Gianni Versace. Sedan dess har det blivit känt för sina eleganta kläder och accessoarer samt exklusiva parfymer för både kvinnor och män. Varje produkt från Versace är gjord med högsta precision för att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen.

Användning

För att använda Versace Blue Jeans Eau de Toilette 75ml spraya du helt enkelt på huden eller kläderna från ca 15 cm avstånd. För bästa resultat bör du applicera produkten efter duschen eller badet då porerna i huden är öppna vilket hjälper till att hålla doften längre. Du kan också spraya lite på dina kläder om du vill att lukten ska vara mer intensiv.

Målgrupp

Versace Blue Jeans Eau de Toilette 75ml passar alla män oavsett ålder eller personlighetstyp då det ger självförtroende och stil till bäraren. Om du letar efter en klassisk maskulin doft så är detta definitivt något för dig!

Recensioner (4)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också