Fri frakt från 650kr

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Zimaya Sharaf Blend edp 100ml

Vårt pris: 355 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Zimaya
  • I lager: 10+ 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Andra alternativ / Köp till
Zimaya Sharaf Blend edp 100ml

Zimaya Sharaf Blend är en fantastisk parfym som tar dig med på en djup och förtrollande resa. Med en blandning av sensuella noter skapar den en känsla av lyx och elegans som fångar ditt hjärta.

Denna parfym är fylld med en härlig blandning av orientaliska noter.

Toppnoterna av saffran, dadlar och muskot ger en härlig början på doften. Hjärtnoterna av pralin, vanilj och tuberos skapar en varm och lockande doft. 

Basnoterna av tonkaböna, amberträ, bensoin och mysk ger parfymen en sensuell och förförisk ton som varar länge. 

Zimaya Sharaf Blend är perfekt för den som vill känna sig sofistikerad och sensuell samtidigt.

Dess långvariga doft håller hela dagen och får dig att känna dig självsäker och vacker. En spray är allt som behövs för att omge dig själv med en aura av mystik och stil.

Denna parfym är en riktig pärla i din doftsamling och passar perfekt för alla tillfällen - vardag som fest. Den är en tidlös doft som aldrig går ur mode och som alltid kommer att vara en favorit bland både unga och gamla.

Varje flaska av Zimaya Sharaf Blend är omsorgsfullt skapad för att vara en konstverk i sig själv. Den eleganta designen och färgen på flaskan speglar perfekt den rika och sensuella doften inuti. Att ha denna parfym på ditt sminkbord är som att ha en liten bit av lyx varje dag.

Föreställ dig att du är klädd i din finaste outfit och är redo för en speciell kväll. Ett enda spray av Zimaya Sharaf Blend på din hals och handleder och du känner dig genast som en stjärna på den röda mattan. Doften följer dig hela kvällen och får dig att skina av självförtroende.

Med varje andetag av Zimaya Sharaf Blend blir du omfamnad av en omslutande och förförisk doft som lockar fram dina sinnen. Det är som att vara innesluten i en värld av romantik och passion som tar dig med på en magisk resa till exotiska platser långt borta.

När du bär Zimaya Sharaf Blend kan du vara säker på att du kommer att dra uppmärksamheten till dig vart du än går. Den unika och sensuella doften gör att du sticker ut från mängden och lämnar ett oförglömligt intryck vart du än går. Det är en doft som kommer att bli ihågkommen och uppskattad av alla som känner den.

Sammanfattningsvis är Zimaya Sharaf Blend en underbar parfym som tar dig med på en resa fylld av lyx, sensualitet och mystik. Med sina förföriska toner och långvariga doft är den ett perfekt val för den som vill känna sig vacker och sofistikerad. Ge dig själv presenten av denna parfym och låt dess förtrollande doft boosta ditt självförtroende och göra varje dag lite mer speciell.

 

 

Recensioner (14)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.