Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Bruno Banani Woman's Best edt 20ml

Vårt pris: 309 SEK

Nu endast: 257 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Bruno Banani
  • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Andra alternativ / Köp till

Köp nu och spara 52 SEK
Rean slutar om:

Doftnoter

Pannacotta Pannacotta Sorbet Sorbet Skogens frukter Skogens frukter Persika Persika Grapefrukt Grapefrukt Päron Päron Apelsin Apelsin Rose Rose Sandelträ Sandelträ

Bruno Banani Woman's Best edt 20ml

Bruno Banani Woman's Best eau de toilette 20ml är en doft som utstrålar självsäkerhet och femininitet. Med en unik blandning av fruktiga, blommiga och träaktiga toner skapar denna doft en oemotståndlig aura av sensualitet. Dess kompakta storlek gör den perfekt för att ta med sig på resan eller för att fräscha upp sig under dagen. Upplev själv hur denna doft kan lyfta fram din bästa sida och ge dig en extra boost av självförtroende

Bruno Banani Woman's Best Eau de Toilette 20ml

Bruno Banani Woman's Best Eau de Toilette 20ml är en feminin och söt doft från det välkända varumärket Bruno Banani. Parfymen släpptes år 2017 och har sedan dess blivit mycket populär bland kvinnor i alla åldrar.

Doftnoter

Woman's Best har en mjölkig, fruktig och söt doft, med följande noter:

  • Toppnoter: Grapefrukt, Apelsin och Persika
  • Hjärtnoter: Sorbet, Päron, Rose och Granatäppleblomma
  • Basnoter: Pannacotta, Skogens frukter och Sandelträ

Parfymen skapades av parfymören Lucas Sieuzac.

Användning

Denna parfym passar bäst för dagtid under våren och sommaren. Styrkan på denna parfym är genomsnittlig och de flesta kan känna doften i cirka en halv arbetsdag.

Fördelar och egenskaper

Bruno Banani Woman's Best Eau de Toilette 20ml ger dig en feminin och unik doftupplevelse som passar till många olika tillfällen. Dess söta doft gör att du känner dig ungdomlig samtidigt som den mjölkiga tonen ger ett visst mognadsintryck. Doften är både frisk och lockande vilket gör att den passar perfekt för kvinnor som vill ha en friskare doft på dagen men även under kvällen.

Målgrupp

Denna produkt passar kvinnor i alla åldersgrupper som vill ha en unik doftupplevelse med en touch av mjukhet samt kvinnlighet. Den passar perfekt för kvinnor som vill känna sig unga samtidigt som de vill visa upp sin mogna sida.

Om varumärket Bruno Banani

Bruno Banani är ett tyskt varumärke inriktat på kläder, accessoarer samt parfymer för både män och kvinnor. Varumärket grundades 1993 i Chemnitz, Tyskland. Namnet kommer från den fiktiva karaktären "Bruno Banani", en professionell alpin skidåkare från Tonga.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.