Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Carolina Herrera Good Girl Legere edp 50ml

Vårt pris: 1.169 SEK

Andra alternativ / Köp till
Video
Doftnoter

Dulce de leche Dulce de leche Tonkaböna Tonkaböna Ylang-Ylang Ylang-Ylang Pralin Pralin Jasmin Jasmin Tuberose Tuberose Sandelträ Sandelträ Bergamott Bergamott Mandarin Mandarin Citron Citron Kanel Kanel Bärnsten Bärnsten Apelsinblom Apelsinblom Mysk Mysk Rose Rose Cederträ Cederträ Patchouli Patchouli

Carolina Herrera Good Girl Legere edp 50ml

Carolina Herrera Good Girl Legere eau de parfum 50ml är en förförisk och elegant doft som fångar essensen av en självsäker kvinna. Med noter av jasmin, tuberos och tonkaböna, skapar denna parfym en unik och sensuell doftupplevelse. Dess lätta formula gör den perfekt för daglig användning och ger en långvarig fräschhet. Upplev känslan av lyx och elegans med Carolina Herrera Good Girl Legere eau de parfum 50ml

Carolina Herrera Good Girl Légère eau de parfum 50ml är en doft för kvinnor som lanserades år 2018. Det är en förförisk och sensuell doft som passar perfekt för den självsäkra kvinnan.

Doftnoterna

  • Toppnoter: Ylang-Ylang, Mandarin, Bergamott och Citron
  • Hjärtnoter: Jasmin, Tuberose, Ros och Apelsinblomma
  • Basnoter: Tonkaböna, Sandelträ, Pralin, Kanel, Dulce de leche, Cedertärra , Cashmirtra , Patchouli, Barnsten och Mysk

Doften har en tydligt söt och mjölkig bas med inslag av träiga noter. Den doftar också varmt kryddigt tillsammans med ljuvliga vita blommor samt en behaglig doft av barnsten och citrus. Denna parfym har mycket bra långvarighet då många upplever att den håller upp till en hel arbetsdag.

Parfymen är idealisk att använda på natten under höst- eller vintersäsongen men fungerar naturligtvis lika bra på dagen och under andra årstider.

Nosen bakom denna doft är Louise Turner från Givaudan.

Fördelar med Carolina Herrera Good Girl Légère eau de parfum 50ml

Denna unika doft utstrålar självsäkerhet och sensualitet samtidigt som den ger dig en oroande känsla. Doften kan bäras både dag-och nattetid för att fånga din självsäkra personlighet oavsett tidpunkt. Detta gör det till ett bra val för kvinnor som vill känna sig attraktiva i alla situationer.

Vad gör Carolina Herrera Good Girl Légère eau de parfum 50ml så populär?

Denna parfym har blivit populär på grund av dess förmåga att ge bäraren självsäkerhet och sensualitet samtidigt som den framhäver deras personlighet. Dess långvariga effekt gör det också till ett populärt val bland kvinnor i alla åldrar.

Vem passar Carolina Herrera Good Girl Légère eau de parfum 50ml för?

Denna doft passar perfekt för kvinnor i alla åldrar som söker efter något unikt och sexigt. Det passar också väl för personer med starka personligheter då det hjälper dem att uttrycka sin självsäkerhet på ett subtilt sätt.

Användning

För bästa resultat rekommenderas det att applicera denna doft på huden efter bad eller dusch när huden är ren. Spraya på handlederna eller nacken för att njuta av dess unika förmåner hela dagen eller natten lång.

Märket Carolina Herrera

Carolina Herreras varumärke representerar lyx och elegans inom modeindustrin sedan starten av märket år 1980 i New York City. Varumärket har expanderat över hela världen genom sina produkter som inkluderar klänningar, accessoarer samt olika sorters dofter.

Recensioner (2)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också