Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Dolce & Gabbana The One Grey edt 30ml

Rek. butikspris: 590 SEK

Vårt pris: 469 SEK

 • Tillverkare: Dolce & Gabbana
 • Lagerstatus: Ej i lager - Okänd leveranstid
Andra alternativ / Köp till
Doftnoter

Grapefrukt Grapefrukt Muskatellsalvia Muskatellsalvia Vetiver Vetiver Lavendel Lavendel Kardemumma Kardemumma Tobak Tobak Koriander Koriander Basilika Basilika Geranium Geranium Patchouli Patchouli

Dolce & Gabbana The One Grey edt 30ml

Dolce & Gabbana The One Grey eau de toilette 30ml är en doft som utstrålar elegans och sofistikering. Med en blandning av kryddiga och träiga noter ger den en maskulin och förförisk aura. Denna unika doft är perfekt för den moderna mannen som vill skilja sig från mängden. Den är lätt att bära med sig tack vare den lilla flaskan på 30 ml, vilket gör det möjligt att fräscha upp doften när som helst under dagen. Låt Dolce & Gabbana The One Grey eau de toilette 30ml ta dig till nya höjder av självförtroende och stil

Dolce & Gabbana The One Grey Eau de Toilette 30ml är en doft för män som lanserades år 2018. Doften har blivit mycket uppskattad av många och har blivit en favorit bland många kunder.

Fragrance Notes

Doften är väldigt aromatisk, varmt kryddig, träig och mjukt kryddig. Detta ger doften en unik karaktär som är både maskulin och elegant. Toppnoterna består av grapefrukt, koriander, basilika och kardemumma. Sedan följer hjärtnoterna med lavendel, geranium och muskatellsalvia. Till sist följer basnoterna med vetiver, patchouli, labdanum och tobak.

Perfumer/nose

The One Grey Eau de Toilette 30ml skapades av parfymören Quentin Bisch.

Suitable for day or night wear?

Doften passar bäst på dagen under våren och sommaren men fungerar självklart även på natten och under de andra årstiderna.

Suitable for winter or summer wear?

Dolce & Gabbana The One Grey Eau de Toilette 30ml passar bäst för sommarbruk då den har friska inslag av citrusdofter samt aromatiska inslag av basilika samt kardemumma som gör att den passar utmärkt för varmare temperaturer.

Benefits and Advantages

Dolce & Gabbana The One Grey Eau de Toilette 30ml ger dig en unik karaktär med sin aromatiska träiga doft som ger dig en maskulin elegans. Parfymen håller i sig i upp till en halv arbetsdag vilket gör att du inte behöver applicera den flera gånger om dagen.

Unique Properties and Characteristics

The One Grey Eau de Toilette 30ml är parfymen för mannen som vill ha något unikt, elegant och maskulint. Parfymen skiljer sig från andra parfymer genom sin aromatiska träiga doft samt sina inslag av tobak vilket gör den speciell jämfört med andra liknande produkter på marknaden.

Popularity

Dolce & Gabbana The One Grey Eau de Toilette 30ml har blivit populär på grund av dess unika karaktär som ger användaren ett maskulint intryck samtidigt som det är elegant. Dess fräscha citrusdoft tillsammans med dess varmt-kryddiga inslag gör att det är en populär doft bland många.

Fits which age, personality and type of person / demographic?

Denna parfym passar perfekt för yngre män mellan 20-35 år som vill ha något unikt och annorlunda jämfört med vanliga standardparfymer på marknaden. En personlighet som gillar att sticka ut ur mängden kommer att älska denna parfym då den ger användaren ett maskulint intryck samtidigt som det är elegant.

Brand Description:

Dolce & Gabbana är ett italienskt modehus grundat år 1985 i Milano av designern Domenico Dolce samt Stefano Gabbana. De producerar kläder, accessoarer samt parfymer åt både kvinnor samt män världen över. Varumärket står för högsta kvalitet och elegans i allt de producerar.

Användning:

 1. Börja med att duscha eller tvätta huden där du kommer applicera din parfym.
 2. Torka sedan huden torr så du inte får några fläckar när du sprayar din parfym.
 3. Håll flaskan cirka 15-20 cm från huden när du sprayar så du inte överdosrar din parfym.
 4. Spray bara litegrann åt gången istället för att överdosera ditt ansikte eller kläder med för mycket doftmedel på samma gång så slipper du onödig irritation eller missämjan från människor runtomkring dig!

När kan jag använda min Dolce & Gabbana The One Grey Eau De Toilette?

  På jobbet:

För dagligt bruk rekommenderas det att man tar endast några spraytagningar på morgonen innan man går iväg till jobbet så slipper man onödigtvis ta hänsyn till vad andra tycker om ens val av doft!

  På fest:

Vill man ha lite extra "oomph" inför festligheter kan man välja att ha några extra sprayningar än vad man brukar ha under dagarna! Detta kommer garanterat göra sitt intryck vid nästa fest!

  På dejten:

Vad sägs om en dejt? Om ni ska träffas efter jobbet skulle vi rekommendera bara några snabba spraytagningar direkt efter arbetet innan ni går vidare till middagen eller bio!

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Andra kunder köpte också