Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Estée Lauder Pleasures edp 100ml

Rek. butikspris: 1.045 SEK

Vårt pris: 629 SEK

Antal:
  • Tillverkare: Estée Lauder
  • I lager: 2 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Liljekonvalj Liljekonvalj Pion Pion Lila Lila Gröna noter Gröna noter Lily Lily Rose Rose Jasmin Jasmin Freesia Freesia Rosépeppar Rosépeppar Violet Violet Geranium Geranium Mysk Mysk Violblad Violblad Tuberose Tuberose Cederträ Cederträ Sandelträ Sandelträ Röda bär Röda bär Patchouli Patchouli Karo-Karounde Karo-Karounde

Estée Lauder Pleasures edp 100ml

Estee Lauder Pleasures eau de parfum 100ml är en förförisk doft som kommer att ta dig på en resa genom blomsterängar och fruktträdgårdar. Denna unika doft har en harmonisk blandning av blommiga och fruktiga noter som ger en känsla av lyx och elegans. Med långvarig hållbarhet och en förmåga att anpassa sig efter din personliga hudtyp, kommer denna doft att bli din nya signaturdoft och göra dig till en oförglömlig närvaro vart du än går. Sätt igång din dag med Estee Lauder Pleasures eau de parfum 100ml och låt dess unika egenskaper ta dig till nya höjder av självförtroende och skönhet

Estée Lauder Pleasures Eau de Parfum 100 ml är en feminin doft från Estée Lauder som först lanserades år 1995. Doften är en kombination av blommor och gröna noter, vilket gör den fräsch och ljuvlig.

Doftnoter

  • Toppnoter: Tuberose, Rosépeppar, Violet, Freesia, Röda bär, Violblad och Gröna noter
  • Hjärtnoter: Pion, Rose, Lily, Lila, Jasmin, Liljekonvalj, Geranium och Karo-Karounde
  • Basnoter: Sandelträ, Patchouli, Mysk och Cederträ

Denna parfym är skapad av Ann Gottlieb.

Pleasures är perfekt att använda under dagen under våren och sommaren. Men den fungerar också bra på natten och under andra årstider.

Fördelar med Estée Lauder Pleasures Eau de Parfum 100 ml

Denna doft har en långvarig effekt som varar upp till en hel arbetsdag. Det är en mycket feminin doft som passar kvinnor i alla åldrar. Den har en frisk och blommig doft med inslag av gröna noter vilket gör den till det perfekta valet för dem som vill ha något fräscht men ändå sött.

Vad gör Estée Lauder Pleasures Eau de Parfum 100 ml så populär?

Denna doft har varit en storfavorit bland kvinnor sedan den först lanserades år 1995. Den är känd för sin mjuka och sensuella blomdoft som passar alla hudtyper.

Vem passar Estée Lauder Pleasures Eau de Parfum 100 ml bäst för?

Doften passar kvinnor i alla åldrar oavsett deras personlighet eller stil. Det är perfekt för dem som vill ha något fräscht men ändå sött.

Användning av produkten

För att få ut det mesta ur denna doft rekommenderas det att spraya lite på handlederna eller nacken. Använd även försiktigt runt kläderna eller håret om du vill ha mer doft runt dig hela dagen.

Olika scenarier där produkten kan användas

  • Använd den under dagen på jobbet eller vid ett möte - ger dig självförtroende när du träffar nya människor.
  • Använd den när du ska ut på kvällen - ger din outfit det lilla extra genom dess sensuella toner.
  • Använd den vid speciella evenemang - bröllop eller födelsedagsfest kommer garanterat bli ännu bättre med denna fantastiska doft.

Område om Estée Lauder

Estée Lauder grundades år 1946 av Josephine Esther Mentzer i New York City där hon började sälja sina egna krämer från sitt kök. Idag har företaget växt till ett internationellt kosmetikamärke med över 25 olika varumärken inom skönhet-och hudvårdskategorier världen över. Företaget strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter till kunderna genom innovativ forskning samt också bidra till samfundet genom miljömedvetna initiativ samt stöttande organisationer som kämpar mot bröstcancer och AIDS/HIV runt om i världen.

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andra kunder köpte också