Gratis Frakt

 

1-2 vardagar leverans

 

Äkta varor & Nöjd kund garanti

Initio Oud for Happiness edp 90ml

Vårt pris: 4.079 SEK

Nu endast: 3.671,10 SEK

Antal:
 • Tillverkare: Initio
 • I lager: 1 1-2 vardagar leverans Gratis faktura
Doftnoter

Bergamott Bergamott Ingefära Ingefära Örnträd (Oud) Örnträd (Oud) Vanilj Vanilj Mysk Mysk Lakrits Lakrits Cederträ Cederträ

Initio Oud for Happiness edp 90ml

Initio Oud for Happiness eau de parfum 90ml är en unik doft som tar dig på en resa genom tid och rum. Med en förförisk blandning av ursprungliga noter från Orienten, är denna parfym perfekt för den moderna mannen eller kvinnan som söker efter en djärv och sensuell doft. Med dess unika egenskaper och karakteristiska doftnoter, kommer Initio Oud for Happiness att ge dig en känsla av lycka och välbefinnande som varar hela dagen. Sätt igång din dag med denna förtrollande doft och upplev dess oemotståndliga charm

Initio Oud for Happiness Eau de Parfum 90ml är en unik produkt som är perfekt för både kvinnor och män. Denna doft ger dig en känsla av lycka och välbefinnande. Initio Oud for Happiness Eau de Parfum 90ml är inte bara en vanlig doft, det är en upplevelse.

Fördelar

 • Ger dig en känsla av lycka och välbefinnande
 • En unik doft som inte liknar någon annan på marknaden
 • Kan användas av både kvinnor och män
 • Innehåller högkvalitativa ingredienser som gör att doften håller länge
 • Perfekt för alla tillfällen, från vardag till fest

Ett av de mest unika egenskaperna hos Initio Oud for Happiness Eau de Parfum 90ml är dess förmåga att ge dig en känsla av lycka och välbefinnande. Doften innehåller högkvalitativa ingredienser som ger dig den ultimata upplevelsen.

Vad gör produkten så populär?

Denna produkt har blivit mycket populär på grund av dess unika egenskaper och förmågan att göra dig lycklig. Initio Oud for Happiness Eau de Parfum 90ml har också fått flera utmärkelser och certifieringar för dess höga kvalitet.

Vem passar produkten för?

Denna produkt passar perfekt för alla som vill ha en unik doftupplevelse som ger dem en känsla av lycka och välbefinnande. Initio Oud for Happiness Eau de Parfum 90ml kan användas av både kvinnor och män i alla åldrar.

Användning

Användningen av Initio Oud for Happiness Eau de Parfum 90ml är mycket lätt. Du behöver bara spraya lite på handlederna eller bakom öronen för att få den ultimata upplevelsen. Du kan också använda den på kläderna om du vill ha doften längre.

Hur kan produkten användas i olika scenarier?

 • För vardagsbruk: Använd produkten varje dag för att ge dig själv en extra boost av lycka och energi.
 • För festliga tillfällen: Använd produkten när du går på fest eller speciella tillställningar för att imponera på dina vänner med din unika stil.
 • För romantiska kvällar: Använd produkten när du ska ut på dejt eller träffa din partner för att skapa en intim stämning med hjälp av denna underbara doft.

Topp 5 funktioner

 1. Gör dig lycklig och ger dig en känsla av välbefinnande
 2. Innehåller högkvalitativa ingredienser som gör att doften håller länge
 3. Kan användas av både kvinnor och män i alla åldrar
 4. En unik doftupplevelse som inte liknar någon annan på marknaden
 5. Perfekt för alla tillfällen, från vardag till fest

Sammanfattningsvis så är Initio Oud for Happiness Eau de Parfum 90ml den ultimata produkten för alla som vill ha en unik dofterfarenhet som ger dem lycka och välbefinnande. Med högkvalitativa ingredienser, långvarig effekt, lätt användning samt många möjligheter att använda det i olika situationer kommer denna produkt definitivt bli din nya favoritdoft!

Recensioner (0)
Skriv en recension

Ditt namn:

Rabattkod att aktivera (om du har en):

Din recension:OBS: HTML översätts inte!

Betyg:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter